En dag med Sandra <'3

Hej. Sandra skulle publicera mitt inlägg jag aldrig hann klart med hos henne. Hon kanske har glömt att göra det, eller så kollar hon på tv och jag har lust att skriva, haha. Iaf, jag har varit på stan med Sandra i dag. Jag gör tappra försök att hitta jeans, det finns f*n inga jeans som sitter bra, överallt. Jag kollade runt lite ifall jag skulle hitta lågklackade skor. Men icke. Jag testade massa skor jag älskade, 1900:-. Bara. 

Sandra bjöd mig på mat sen också, köttbullar med mos. Tack snukking! :D Det var supergott, jag blev proppmätt.

Fy vad jag har varit onyttig den här veckan, så jag orkar inte ens säga allt jag ätit. Våfflor är en av sakerna, fast på bilden är då pannkaka ist, haha. Den fotade jag för ett tag sen bara för att det ser gott ut och jag hade väldigt lite att göra. ;b
143928-402

Kejsarvåfflor

Jag och Sandra gör våfflor. Kejsarvåfflor, mix-grej. Shit nice. :D Har aldrig ätit just kejsarvåfflor förut. Den här veckan har varit rätt slapp i skolan. Vi har spelat spel på en engelska lektion, och så en dag hade vi bara NT i engelska (IG) wiiieee. . Efter det kollade vi film Brokeback mountain, den var hyfsat bra. Efter det var det lunch och sen idott och sen slutade vi. :)

I helg ska jag se TV. Talang är  i dag tex, den är underhållande. :) Vad finns det mer att se? Kommer inte i håg. Säkert någon rolig film.

Nu har vi ätit, ja är proppmätt inte. Det var gott. =)
nu ska vi gå till ÖB och coop. Hejdå.
 

Födelsedags presenter i efterskott!

  

* present, försenad present av mamma och pappa
* present
* present
* present
* nya skor
* kavajen igen
* Skjortan

Dennis har brytit armen och fått den opererad. Han bröt den på dagis när han ramlade.
I dag har jag börjat med HKläxan som ska in om 8veckor. Skönt att göra bort det, börjar i tid, för engångs skull.
Man ska skriva en uppsats om sin "första bostad", 1-4 sidor på datorn. Man har en speciell summa pengar man får spendera, m.m. Jag ska kanske gå och kolla på itas och Jeccas match i morgon, sen kanske vi går på stan, skitbilligt på Lindex nu. Sen kanske jag solar om jag orkar.

Sov sött sötisar! <'3