Ögoninflamation

Välkommen 2009. Det året Sanna ska vara jättesnäll, nyttig och helt underbar. Äh, jag skojja bara. ;)
 
Haha, iofs nyttig ska jag fortsätta vara, som innan jul. ; ) It goes best!

Snart är det nyår om någon nu skulle missat det och hur ska jag fira det? Jo, men min underbara familj så klart. Vi ska äta god middag, ha kul, senare på kvällen så ska vi till Jessicas mammas kille och äta där med dom och så, efter det kanske det bär iväg till Jecca för min och itas del. :) Jag är lite osäker, men ita ska nog det. :)

Jag hade feber igår, och nu har jag fortfarnade ont i halsen. Dennis har ögoninflamation. Stackarn. ;-/
Det bara rinner och kletar från hans ögon ,ser helt hemsk ut. Vi gick till akuten i dag, för det fanns inga tiden på lassa. På akuten var det smockfullt, tur att vi kom tidigare än dom flesta dit, haha.

Klockan är mkt och jag bör sova. Vända på dygnet lite när det gäller att lägga sig, stiga upp kan jag göra när som helst ändå tänkte jag säga, om det inte gäller innan 9. ;b

Gonatt på er! <3cam effekt. ;) men kolla hans röda ögon, kanske inte syns så bra, men men.

komik i bloggen :D

jag är less på sannas blogg så jag ska införa lite komik i hennes blogg. jag vet att alla er också tycker att den suger och att hon borde lägga ner bloggen, men jag ska göra den lite roligare. de gör jag med att sätta in lite roliga bilder som jag själv befinner mig på, kul va ? :D - jag förgyller sannas liv och hon kommer bli glad av att jag gör så att ni läsare får de liiite roligare på denna träkga blogg. man nästan lider av allt läsa allt på hennes blogg, och man får nästan ont i magen. såå tråkig är hon. hon har inte en aning om vad jag sitter och skriver här, men de kanske är bra ? . hon ligger nämligen på golvet bakom mig och fotar kring sig. sanna och fota har man ju aldrig kunbna föreställa sig. eller ? visserligen är de dagen efter dagen efter julafton, och här sitter jag och skriver skit om sannas blogg, på hennes egna, men hon ville att jag skulle skriva något, sp here i am. > de ska allt bli kul att se bilder på mig på hennes blogg va? :D , har sett att hon har en massa snygga killar som kommenterar hennes inlägg.. gör ni de för att ni tycker att bloggen är tråkig, eller för att bloggen är tråkig ?

nä of, nu ska jag avrunda. Allt jag skrivit här ovan ljög jag ihop. jag gillar sannas blogg, och ser fram emot att läsa den, varje gång hon uppdaterar,  vilket jag anser inte är så ofta, men varje gånghon har de, är de skoj :D. jag ljög också om att jag ska införa lite komik i detta inlägg, för de ska jag verkligen inte. det där med snygga killar, vet jag inte om jag ljög om, för jag har inte kollat på någon kille som kommenterat hennes blogg. men jag försökrar nästan att ni alla ser odugligt bra ut :D , lr har jag fel ? , nu ska jag sätta in några underbara bilder på mig och sanna, och sen ska vi väl bara leva livet vidare, tills att sanna ska gå och sova, vilket säkert är snart :D , puss på er alla, och gå in och kolla på http://www.m-yras--moste-r.bilddagboken.se/ , och till dig sanna ; jag tycker inte att din tomte var ful, och sen de jag skrev nu om din blogg, skojade jag bara, den är trevlllllaaannns :D , OCH ; du är fan bäst :) <3 , det var allt för mig. men jag lovar, ja kommer tillbaka :D  - jjessicab.
     

 

God jul!

Julafton i morgon. I dag ska jag och sova tidigt så jag orkar vara pigg och glad hela morgondagen. ;) Kommer nog inte blogga på några dagar nu. Jag och Sandra har haft en liten minijul hos henne, det var mysigt.  ;) Jag fick en marabou frukt och mandel och presentkort på Safari 150  kronor! Av mig fick hon 1kg godis.