28 februari 2009

Om 5minuter så är det inte den 28 feb-09 nå mer! :( sorgligt, ETT år kvar till nästa gång jag fyller år!!! 18 ÅR!!!! TACK ALLA UNDERBARA SOM JAG FÅTT PRESENTER AV!!

JAG HAR FÅTT VÄRLDENS SNYGGASTE JACKA AV MOR OCH FAR! Bilder på mina presenter kommer en annan dag! :)

puss <3

Vissa är trevliga, andra inte?!

Hej o hå! I dag har jag och Lina varit till våra APU- platser och presenterat oss. Där vars Lina ska vara var personalen hur trevlig som helst och visade oss runt och bjöd på fika. :) På mitt ställe var dom inte lika trevliga, dom stod där tyst, och sa typ inget, men dom kanske bli det när jag varit där ett tag. Dom kanske bara inte gått en charm kurs. XD

Jag har träning i dag, jobbigt. Varför är jag aldrig taggad till träningarna? När jag sen är där, är det skönt att få träna. :)

Fanfanfanfanfanfanfan, snart börjar vi med "riktig" skola igen, vi kommer ha matteprov första veckan(?!), jag fattar nollnollnoll av det vi håller på med som jag inte ens kommer i håg vad det var, men svårt som attan var/är det. Och vi ska ha prov, yej, här har vi ett ig barn, hejpådig.

Dennis min lilla söta lillebror har fått magsjuka, usch och fy fan tråkigt/jobbigt/äckligt!!! Krya på dig! Bara inte fler i familjjen blir sjuka, inte kul om det är någon magsjuk, och speciellt inte när jag fyller år på lördag.

1. Hur mycket betyder jag för dig på skala 1-10?
2. Vad är det finaste jag har sagt till dig?
3. Skulle du tänka dig bli ihop med mig?
4. Har jag sårat dig någon gång?
5. Skulle du bli ledsen om jag dog?
6. Är jag snäll?
7. Älskar du mig?
8. Tänker du sätta in den här i din blogg så du får se vad jag svarar?