sparring

Jag förstår inte, allt är jobbigt, eller inte. Men kanske.

Nu är det träning snart, måste köpa tandskydd, undra vad det kostar? :)

Jag har iaf tagit bort mina 2 piercingar i ansiktet, inte så skönt om man sparrar och får dom intrycka, kolla bilden nedan. XDJag ÄLSKAR sandra, johanna, anna, emma, lina, cassi! Föralltid! Kom i håg det! :) <3

fyra komma fem timmars sömn

Efter 4.5 timmars sömn är jag vaken, hade kunnat bli 1 timma till, men jag kunde så klart inte somna om. Sandra och Jimmy sover ännu så hittills har jag suttit här 1 h 30 minuter typ. Yep. Trött. Vi somnade i 5.30 (-.-) herregud, det var fan sista gången jag var uppe så sent kan jag ju säga, på ett jävligt bra tag. Man bli så himla mosig dagen efter (hatar det), vill vara pigg. :)

Du är så snäll och rar

Du är den bästa vän jag har

Min bästa vän kommer du förbli

För ingen har så kul som vi

Vi hittar alltid på en massa trams

Och om vi bråkar blir vi alltid sams

Du är den bästa vän jag har

Och här kommer en gammal bild som Sandra tagit. :) <3
Nu har Sandra vaknat! Äntligen!     

Pajala!

Hej och hallå. Så har jag varit i Pajala med klassen. Vi åkte skidor på tisdag i 1 mil! H.e.m.s.k.t.! När vi trodde det var nära kvar så kom vi till en skylt där det stod "4km kvar", då hade jag lust att lägga mig ner i snön och dö.

På kvällen gick jag, Cassi, Liselott och Åsa till Konsum, där vi blandannat köpte en Noblesse ask med chokladhhjärtan till våran mentor Inga-Lill + ett kort där det stod "tycker om dig"! Hon blev jätteglad. :) Vi köpte det som att det var "från hel klassen", vissa tyckte det var fjäskt, men sån är inte vi som köpte (betalade) det iaf, vi gjorde det för att vi tycker om henne helt enkelt. :)

Kvällen var rolig, Cassi somnade visserligen 20.30 (haha), men jag och dom andra var inne i ett annat rum där alla var övertrötta och svamlade. x -)

Onsdag då hade vi olika aktiviteter med bf och op1 i Pajala, det var mer eller mindre kul. Vi byggdesnöskulpturer, hade tävlingar med skidorna på och byggde igloon.

NU LADDAR JAG FÖR 4:e GÅNGEN upp bilder PÅ DATORN, i går drog Dennis bort kameran när den laddat i 1 timme upp bilder och nu kryssade han rutan. Nu jävlar sitter jag på vakt här! MEN TROR NI FAN INTE JAG SJÄLV RÅKAR KRYSSA NÅ JÄVLA SKITT NÄR JAG SKULLE BÄRA I VÄG MED DATORN??!

Lite bilder från Pajala, mer kommer. :)


Jag trodde jag skulle få färg i ansiktet, men ack.

Snukkingarna! <'3

Jag och fina Cassi! <33 (jag ser ut som en kille, mitt hår kom inte med i bild) XD