R.i.P påsklovet...

varför varför finns det muffins?

Kuligt påsklov, först var jag jecca och resten av familjen + tobbe, fammo, faffa i byn. Där var vi i sex dagar och sen åkte Jessica, mamma, fammo, faffa hem till Kiruna igen. Dagen efter åkte jag hem för att stanna hela helgen själv. Eller själv och själv, utan familjen.

Jag och Jessica har pulat på. På fredag tränade vi, kollade en jättebra skräckis som alla borde se, Paranormal Activity, typ. Den var inte så där äcklig med massa blod och shit. Den var mer "BUUUH" jättebra! Sen var vi på gymmet och efter det raggade vi med bilen i 3 timmar. Samtidigt som vi kollade film klämde vi i oss tacopaj och ostpaj eller nå sånt och sen kexchoklad! :D

Jo vi åt en BJ åxå och sen var vi förbi Empes och köpte mat :D

Lördag: Gymmet igen, raggen i 2 timmar typ. Godis. (Vi var förövrigt in på statiol 6 gånger inom loppet av 2 timmar). Och det var dom 2 sista gångerna som vi köpte något, annars var vi bara in dit och ut igen. hahhah!

I dag är det så söndag och jag orkar inte med skolan. I princip meningslöst att ens gå dit. Jag orkar inte, jag längtar till sommaren. Samtidigt som jag VERKLIGEN INTE längtar till det. Sorgligt att börja 3an sen till höst. Jag vill inte gå ut Hjampis. Jag trivs jättebra och hade lätt kunnat gå ett år extra! (inte men i allafall)..

En supertrevlig och rolig helg har det alltså varit med Jecca. Puss på henne, <3

Laaav ♥

In the village!

hähähäähähhäähä!

Snart ska jag hålla på med mrs Jessica's hår och hon ska massera mig eller nåt sånt efter det.
Hon ska också uppdatera blogg, vilket jag ser framemot att läsa, det var som ett tag sen hon gjorde det! :D
I morgon ska jag, ita och Jessica åka till Saitta och köpa hamburgare, det är pimpeltävling där! :)

Påsk i morgon juh, just. Glad påsk på er då. Själv tycker jag att påsk-pyssel är bland det fulaste pysslet som finns. Gult är verkligen fult! x)

Jessica har sitt mobila bredaband här i byn, därför jag kan vara på internet som ni förstår.

I dag har vi åkt skoter, grillat korv, molnat, pimplat liiiiiiiiite lite. Jag satt vid pappas pimpelhål, men han har ett nytt pimpelspö och jag gillar min egna bäst. Den bringar tur, nej men jag kan inställningarna på den och vet hur mkt som behövs vevas upp osv, så hans var tjorvig och svår!

Just nu skriver jag med lite trevliga folk inne på msn. Och jag kom just på att jag kanske ska läsa lite ur boken som vi måste läsa via skolan, S.A.F.!!! (som min vän emma så fint säger det).

Jag fattar inte varför dom tar bort barnbidrag och studiebidraget under sommaren. Eller jo, för att man inte behöver köpa nåt som har med studier att göra under sommaren antar jag. Då fattar jag inte varför dom ger 1050kr i studiebidrag osv, tror dom att man köper pennor och block för så mycket varje månad, eller vad? Ja, jag överdriver men s-j-u-k-t irriternade är det i alla fall!!!

Nu ska jag klia mig i hjärnan och kolla om Jecca har nå bilder som jag finner intressanta, lustiga, roliga, fina, coola, fräna, häftiga, grymma, snygga, söta, finurliga, klyftiga, att lägga in hit.!

'
PUSS påree! <3