Dag 6

Min dag

Passande nog har jag och ita varit i Luleå och shoppat i dag :D shiit nice, och för första gången EVER var vi klar klockan 14.00, då stod vi inne på busshållplatsen och väntade på... tåget (lät inte logiskt, men det är väl så det är?!) jaja iaf, annars brukar vi shoppa till sista sekund..

Som sist hittade vi inte till tåget ens först, så 6 minuter innan tåget gick var vi på plats... Den här gången kom vi ihåg att memorera detaljer bättre så det gick fin fint att hitta tillbaka.. :] Mer eller mindre sittsår av att vänta på tåget i 3 timmar idag då, men det vare värt! :D
Kiruna är varmt i jämförelse med Luleå, fifan!

Nu kommer lite bilder, roligare än massa text kan jag tänka ;)


resan diiit var låång!


ita efter 1 timmes sömn, låg och asgarvade mest hela vägen ner innan hon slutligen somnade... x)


mat, ita var ett trevligt sällskap... Eller? Väntan på tåget, ita var ännu en gång ett trevligt sällskap...?


resan hem var lääängre, jag lovar!
Kexchoklad + överhett element = kärlek

Allt som allt har handlat för 1058:- sammanlagt i dag, stolt över mig själv som lyckades hitta
-mer-än-jag-trodde-jag-skulle-göra! När höstrean var, var jag och ita ute för sen... Då kom jag bara hem med en tröja, skam!


Har inte nån direkt bra helkroppsspegel, yeaah!Dag 5

Vad är kärlek

Svår fråga. Frågan jag har ställt mig är Vad är skillnaden mellan att vara kär och att älska någon?! Det är en svår fråga, men jag och några andra kom ungefär fram till att:
kär = vill inte leva utan personen
älskar = kan inte leva utan personen..

Kort och gott om vad vi kom fram till.. Kan och kan, har man inga val så lyckas man väl anpassa sig, förhoppningsvis. Allt har nog mer eller mindre med viljan att göra tror jag! :)

Kärlek är ju ett brett 'område'. Det kan vara mellan far och son, kvinna till man, syskon emellan, kärlek till vänner, djur, godis, mat, osv. Det som kan vara kärlek för en människa, behöver inte alls betyda kärlek för en annan.

Men dom jag älskar och håller kär mest är: Familjen, vänner, släkt & christian :)

Dag 4

Det här åt jag idag

Jag såg framemot varmkorv och bröd i skolan... men det smakade inte helt ok bra faktiskt! Mos till vare med, hallå älleh?!?! Det var inge gott iaf, mjölken var god.. Sen tog jag en mandarin med hem, men den har jag inte ätit ännu.. Här hemma har jag ätit lite chips och några lösviktsgodisar.. Intressant, huh? Värdelös 'kategori' eller vad det kallas i dag!