Dag 14

Vad hade jag på mig idag

En mycket intressant grej att skriva om i dag.. för idag hade jag på mig...... *trumvirvel* KLÄDER!
-.-
I dag går sanna på påsklov och jag hoppas att jag slipper magsjuka/vinterkräksjukan.. En på boendet där jag avslutade min praktik idag hade fått nån slags spysjuka.. INTE helt okey.. Och in till henne var jag på morgonen innan vi visste att hon var spysjuk.. Hujj hujj!

Vad händer till påsk? För mig Blire nog dom närmaste dagarna att umgås med mina finaste, idag ska vi kanske ut å grilla.. I början /mitten av nästa vecka åker jag (och ita?) med bussen till byyyyyn!
Påsk = mycket godis... Mycket godis = gott = finnar= hål i tänderna, HEHE.

Ååå, varför kan jag inte få vara rik? Så jädrans mkt jag vill ha, i klädväg. Och till helg hade det suttit fint med after skiiiiiiiiiiiiiiiin som är i Björkliden typ.. Har jag pengar? nej! -.-Lilly tube top White (1000) 59 SEK Brianna tank Aspen gold (2004) 129 SEK= vill haaaaaaaaa! 
Dag 13

Den här veckan

Den här veckan har jag praktik, det är ganska så kul :) Bara det att jag är så väldans blyg av mig så jag känner mig som en övervakningskamera när jag bara sitter och lyssnar vad resten av personalen pratar :o  Det känns lättare att prata om jag är ensam med ngn av personalen, jobbigt läge!

Senare i veckan ska jag vara med matte å gå på stan å sen umgänga med christian litegranna :) Påsk efter denna vecka, det kommer bli underbart hoppas jag! :)

Nog om det, nu pratar jag i telefon :)

Till helgen vill jag grilla med mina finaste vänner eller åka på afterskii hihihihiih ;)

Dag 12

I min handväska

Kan vara det mest ointressanta som jag kan skriva om.. Jag använder nämligen inte handväska så ofta. Och har jag så kanske det ligget lite pengar i den, en mascara, tandkräm (!) haha, bankkort, körkort, osv.

Det var det -.-  jag är ingen flitig bloggare, men det kommer väl igen, hoppas jag :)

Jag längtar som fan till sommaren, och till Kiruna festivalen ojojoj!

saker som nyligen hänt är: Den evigt långa praktiken har börjat i måndags, dock har jag varit hemma för min förkyldning är bara inne i 4e veckan nu..
Jag har konsumerat alkohol för första gången i mitt liv i fredags och det var inte så hemskt som jag trott, än.