bara för att det är kallt

Att det då ska bli kallare, regnigare och bajjsväder. Vintern är lång och kall, vill ha vår så man får ut nåt av allt... Tillexempel då grilla, pimpla, skoteråkning osv.. DET är awesome!
Att känna lyckan av att varmare tider är på ingång, ljusare tider påväg..
Julmaten är ju god iaf.. ;) 

Ibland blir man så jevla sur!

EMMA bloggar;

Män/pojkar/killar, ja vad fan man vill kalla dem! Vad ska man egentligen säga om dem?? Att de är idioter och självupptagna mansgrisar kanske!  Man är aldrig riktigt säker på vad dem vill en. Vill de lära känna eller vill de bara använda en som madrass? Vissa är så helvetes svåra att komma in på livet medan andra nästan skriker ut sin personlighet. Men och andra sidan är nog vi detsamma. Men ibland blir man bara så irriterad! Ibland känns det som att det är lika att man ger upp den biten med att träffa någon ny och lära känna den personen. Bättre att vara ensam, flytta ut till skogs och skaffa katter som enda umgänge. Isolera sig från allt för det inte är någon idé att ens försöka, allt leder ändå till ett helvete.

 

Denna dag började gnaska bra men plötsligt så smällde det och humöret sjönk ner i botten.. OCH jaa det handlar om att http://www.youtube.com/watch?v=pUXpO3SB8yI...för tillfället (igen som så många gånger förr). Kanske överreagerar, kanske har pms, men de står högt upp på listan på saker jag hatar. Varför? Tänker inte gå in på den detaljen för mycket..

 

Denna text förklarar bra dagens känslor:

 

"I hope that our few remaining friends give up on trying to save us
I hope we come out with a fail-safe plot to piss off the dumb few that forgave us
I hope the fences we mended fall down beneath their own wieght
And I hope we hang on past the last exit, I hope it's already too late
And I hope the old junkyard a few blocks from here someday burns down
And I hope the rising black smoke carries me far away
And I never come back to this town again...in my life
I hope I lie and tell everyone you were a good wife
And I hope you die, I hope we both die

I hope I cut myself shaving tomorrow, I hope it bleeds all day long
Our friends say it's darkest before the sun rises
We're pretty sure they're all wrong
I hope it stays dark forever, I hope the worst isn't over
And I hope you blink before I do and I hope I never get sober
And I hope when you think of me years down the line
You can't find one good thing to say
And I hope that if I find the strength to walk out,
You'd stay the hell out of my way
I am dronwing, there is no sign of land
You are coming down with me, hand in unloveable hand
And I hope you die, I hope we both die"

http://www.youtube.com/watch?v=Tf79oyWWtkQ

Men Sanna du har nog kanske rätt:

Ha en fin kväll gott folk!

 

ps. Några ord: oförnuftig, oförståndig, oklok , obetänksam, omdömeslös, klantig, trög, trögfattad, trögtänkt, oläraktig, egocentrisk, självcentrerad, självisk, försjunken i sig själv, inåtvänd, dumhuvud, dumbom, stolle, dåre, tok, fån, fåne, fåntratt, nöt, tosing, galning, galenpanna, knasboll, tjockskalle , knäppskalle, klantskalle, tönt, nörd, oberäknelig, otillförlitlig, ovederhäftig, falsk, förljugen, lögnaktig, trolös, illojal, lömsk, förrädisk, osäker, ombytlig, dolsk..

 

 

Dag 15

Mina drömmar

Mina drömmar inför min framtid är, såklart, bilda familj och sånt.. men först och främst vill jag bli polis. Kan söka in om ett halvår, lär ju inte komma in dom första åren jag söker.. Pga att jag vill bli polis så har jag tänkt att jag ska börja träna igen, vilket är ett måste. Gym hade jag då tänkt mig.

Sen har jag ju drömmar som förhoppningsvis inte ligger lika långt bort i framtiden och det är att flytta till en lägenhet med Christian. Helst här i området, för det är ett bra område jag bor på nu med familjen ^^
Först måste man ju då ha en fastinkomst, eller... egentligen så beror ju det på.. Har man mycket vik osv så går det ju också.. men det känns ännu långt bort, vik inom förskolor finns det nog gått om, men ändå.

Lägenheten ska vi inreda JÄVLIGT snyggt, men fina tapeter, färger, möbler osv. Till en början kommer det ju antagligen vara B-igt, men sen fan ska de skiten ut ^^
Lite för mkt krav nu, men det är ju drömmar just ;D

Kanske att vi skaffar en liten hund, jag vill ha en liten "nalle-hund" som ser ut som en valp hela livet. Alt ingen hund alls, stör mig skitmycket på hundar när dom smaskar och äcklar hela tiden!!! Chrsitan därimot sa, idag faktiskt, att han vill att vi skaffar en amstaff nångång... ÖHM,, no way. Nog för att jag har astma och så, men men :)

Jag vill ha mitt första barn när jag är max 24 år, vill INTE vara en gammal förälder! Den ungen kommer bli såå söt (minst 2barn, max 5 eller så många man kan ta hand om och har tid med). Gifta mig vill jag också, tror jag. Läskigt med all uppmärksamhet man får när man gifter sig, men det är en sak jag alltid velat göra. Romantiskt och fint! :)

OCH JAG VILL HA EN LIMEGRÖN PEUGEOT 308!!!

Jag hoppas, önskar och tror att mina vänner alltid kommer vara mina vänner! Vill då inte för nånting i världen förlora er mina finaste <3 Och du emma, du kommer ha mig som en böld i rövaa tills du ligger i graven :D jaja jajaja!! ;*

Sist men inte minst vill jag att vi alla lever länge och lyckliga, till the end of the story! ;)


HAHA


2 av mina favvisar :)och såklart måste min favoritsyster hälsa på oss 24/7, ja nästan bo hos oss. HEHEH, annars gåre ju inte!


<3