Ibland blir man så jevla sur!

EMMA bloggar;

Män/pojkar/killar, ja vad fan man vill kalla dem! Vad ska man egentligen säga om dem?? Att de är idioter och självupptagna mansgrisar kanske!  Man är aldrig riktigt säker på vad dem vill en. Vill de lära känna eller vill de bara använda en som madrass? Vissa är så helvetes svåra att komma in på livet medan andra nästan skriker ut sin personlighet. Men och andra sidan är nog vi detsamma. Men ibland blir man bara så irriterad! Ibland känns det som att det är lika att man ger upp den biten med att träffa någon ny och lära känna den personen. Bättre att vara ensam, flytta ut till skogs och skaffa katter som enda umgänge. Isolera sig från allt för det inte är någon idé att ens försöka, allt leder ändå till ett helvete.

 

Denna dag började gnaska bra men plötsligt så smällde det och humöret sjönk ner i botten.. OCH jaa det handlar om att http://www.youtube.com/watch?v=pUXpO3SB8yI...för tillfället (igen som så många gånger förr). Kanske överreagerar, kanske har pms, men de står högt upp på listan på saker jag hatar. Varför? Tänker inte gå in på den detaljen för mycket..

 

Denna text förklarar bra dagens känslor:

 

"I hope that our few remaining friends give up on trying to save us
I hope we come out with a fail-safe plot to piss off the dumb few that forgave us
I hope the fences we mended fall down beneath their own wieght
And I hope we hang on past the last exit, I hope it's already too late
And I hope the old junkyard a few blocks from here someday burns down
And I hope the rising black smoke carries me far away
And I never come back to this town again...in my life
I hope I lie and tell everyone you were a good wife
And I hope you die, I hope we both die

I hope I cut myself shaving tomorrow, I hope it bleeds all day long
Our friends say it's darkest before the sun rises
We're pretty sure they're all wrong
I hope it stays dark forever, I hope the worst isn't over
And I hope you blink before I do and I hope I never get sober
And I hope when you think of me years down the line
You can't find one good thing to say
And I hope that if I find the strength to walk out,
You'd stay the hell out of my way
I am dronwing, there is no sign of land
You are coming down with me, hand in unloveable hand
And I hope you die, I hope we both die"

http://www.youtube.com/watch?v=Tf79oyWWtkQ

Men Sanna du har nog kanske rätt:

Ha en fin kväll gott folk!

 

ps. Några ord: oförnuftig, oförståndig, oklok , obetänksam, omdömeslös, klantig, trög, trögfattad, trögtänkt, oläraktig, egocentrisk, självcentrerad, självisk, försjunken i sig själv, inåtvänd, dumhuvud, dumbom, stolle, dåre, tok, fån, fåne, fåntratt, nöt, tosing, galning, galenpanna, knasboll, tjockskalle , knäppskalle, klantskalle, tönt, nörd, oberäknelig, otillförlitlig, ovederhäftig, falsk, förljugen, lögnaktig, trolös, illojal, lömsk, förrädisk, osäker, ombytlig, dolsk..

 

 

Kommentarer:

1 DONKEN- Vince & Doas Morsa:

jeeevligt sur alltså. :(

2 Sandra:

jag veet. jagvetjagveet. ibland fattar man inte hur dom tänker dom dära. och dom fattar säkerligen inte oss heller, men vad jag kommit fram till genom alla år och det är helt sant slaget i sten - killar ÄR mycket omognare än oss tjejer, och ibland funderar jag hur många år det handlar om. typ.. 5. känns det som ibland. undrar varför men så är det. nu låter det som att jag själv är förbannad nu men det är jag inte xD men jag förstår dig, jag har massor av erfarenheter av detta genom åren. äh, jag vet nu är ju detta typ.. en vecka sen men ändå. det är ingen idé att lägga större vikt på när man känner sig så där suuur men visst är det svårt att sluta tänka på det! du är best.

Kommentera här: