en dag som idag

När jag vaknade i natt av att jag hade jobbigt i andningen så insåg jag att det kanske var bäst att städa rummet, check! Jag har ingenting att skriva om egentligen, men jag försöker hålla mig vaken, orkar ju inte sova bort en lördag ;) Man kanske blir piggare av att duschaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Jag är cool och har vänt på mitt överkast så den ljusblåa sidan är upp och inte den bruna. Det ni.

Jäääääffla när lönen kommer, DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ska sanna shoppa utan dess like!! Kanske.

Dag 16

Min första kyss

Jag vet inte riktigt datum på det, men det var i oktober förra året. Ni alla kan ju då gissa med vem ;) Vi hade hållt på å flörta länge och Christian hade många gånger försökt pussa mig osv. Men jag var en fjant och rädd för att jag inte skulle veta-hur-man-gör och sånt där (ni förstår vad jag menar). Jag är för pryd för att skriva om sånt här, HAHA!

Men det var iaf på folketshus parkeringen när jag, christian, ita, anna och josse drog raggen.. Christian gick ut för att röka, dom andra sprang iväg till nå andra bilar och började prata med dom...

Jag stannade kvar med Christian och då pöössssssssaaaaades vi, japp! Så vare, läskigt som attan och jag vågade inget mer än JUST en puss, eftersom jag var osäker och rädd att jag inte visste hur man gjorde XDFör övrigt har jag gjort Digestivekakor nyss! Jäkla lätt recept som Jecca gav, kulT :) Sen tänkte jag hoppa in i duschen, vi har dock inge roliga shampoon eller balsam så det gör det tråkigt att duscha, höhöhöh.

Tjilivippeeen

jag heter inte rubert


 

hade ju kunnat vara så iaf...


en dag ska jag också bli stor å stark!


Emma tog sitt förnuft till fånga och kastade "bullan" (som förövrigt förvandlats till kaka) här för någon dag sen.. Hon har bara haft den sen februari när jag fyllde år.. Hon får stilpoäng för att det är så himla fräääscht! :)


Numera kan man sova gott om nätterna och inte drömma onda mögeldrömmar om Den Gamla Bullan Som Blidde En Kaka efter 7 månader :)