blogg'n hej pårej

Jag har drömt många konstiga drömmar som har med död att göra, typ 3e dagen på rad nu.. Först drömde jag att mamma låg på sjukhuset med cancer och skulle dö, jag låg i sängen bredvid henne och grät mot hennes axel, skithemskt var det..

Andra natten drömde jag att jag ville dö, ville bli skjuten med en pistol i tinningen av Tony. Vi satt som i soffan och jag var glad och peppade han till att skjuta mig, just innan han skulle göra det blev jag lite ledsen och undrade varför han ens kunde tänka tanken att göra det, men sen blev jag gladare när jag tänkte på att han gjorde det för min skull.. :o

Sen tröck han av och jag blev då skjuten i tinningen (inge blod och inge sånt äckligt), jag kände först ingenting men sen började jag tappa talförmågan, blev som bortdomnad i munnen och det sista jag sa till Tony var "...jag älskar dig!".. men så dog jag aldrig, utan kom tillbaka. :o

Dröm 3 (i natt): Den minns jag inte så mycket detaljer på, men det var iaf att Dennis hade dött.. Av hängning, vet dock inte om det var självförvållat men tror det. Han blev då en ande som hemsökte oss och jag var den enda som kunde se och prata med honom.. Vi satt på golvet i köket, bredvid bordet, och pratade med Dennis och han kramade mig samtidigt.

Han hade iaf någon logiskt förklaring till hans död har jag för mig och vi var inte arga. Jag fick som "Scrubs moment" och fick bilder upp i skallen av hur hans hängning såg ut (inte alls blått ansikte och äckelbilder här heller).. Sen skulle jag dö på samma satt, medan vi satt där på golvet var det jag som skulle dö.. Ännu ett Scrubs moment, jag såg mig i bilder hängas även fast jag bara satt där på golvet..

Jag sa till mamma och pappa att jag också snart bara är en ande, jag riktigt kände det.. Vi kramades och jag höll om Dennis, men sen kom jag som tillbaka igen och dog ändå inte.

Det är konstigt att jag i båda drömmarna "kom tillbaka" efter att ha hållt på och dö och att det är typ självmord eller liknande också i både.. Jaa, ni ser ju själv likheterna, inge blod, inge äckelpäckel bara rakt på sak typ... MYCKET skumt!

Jaja, det är tur att det bara är drömmar.. Undra om sånt betyder nånting eller om det just bara är skumma drömmar..

Nååå väl, idag åker jag och ita (kanske Daniel) till Muonio till mommo å moffas stuga. MYS!!! Tony åker på släktträff i Norge, det var de.. Tack och hej :) <3

orvar

Slösa pengar är jag jävla bra på, förstår inte varför.. Var nyss på coop och vad över 400 kr fattigare när jag gick ut därifrån, slösar ungefär 100 kr varje dag, oftast mer än det..
Kommer aldrig ha råd till en bil i denna takt -.- bajs också!

Nu äter jag torrkött och dricker juice i vanlig ordning och väntar på att mamma pappa denko och daniel ska komma hem från stugan så jag slipper vara såååå ensam! Ita är och jobbar nu och Tony jobbar över eftersom han håller på å lackar Camaron..

Solen har legat på idag för en gångsskull och bara därför började det ööösregna just när jag gick till coopan, fml kände jag då. men gud kom nog på att jag är en god människa så solen höll på å löka sönder mig på vägen hem :)

Idag har jag storstädat mitt rum och bytt sängkläder så att min kära bror Daniel kan ta det rummet eftersom jag sällan och aldrig sover hemma mer.. Hatar verkligen att städa, även fast jag städade i bara underkläder så håller man ju på å löka sönder!

Denna vecka har jag inte alls jobbat, vilket jag skulle, eller jo i måndags.. men sen fick vi personalbrist, var endast jag som kunde jobba, dom andra är sjuka eller utomlands... Yeey, så åttonde veckan semester nu då.. Men på måndag jobbar jag igen, förhoppningsvis.. s.k.ö.n.t.!! jaaaag behöver massa pengar, ja hej å hå..

I övrigt så vill jag ha en lägenhet (!!!!!) har jag å Tony tur så hittar vi ju ngn, vilket vi kanske gjort.. mohahaha

Det var det. Tack och hej!

Finavännenviktor

Från fatsooo till... nånting annat.. ;)

Äntligen har jag funnit motivationen till att sluta äta skit, bokstavligen ja! Äter hälften av vad jag brukar, om inte mycker mycket mindre till och med.. Men i matväg äter jag endast hälften, känns riktigt bra faktiskt.. Trodde inte jag skulle palla det, men har man gett sin fan på det så går det märker jag! :)

Sen har jag mina personliga matexperter: Tony och Jesper som säger hur jag får äta osv, haha.. Att man inte klarar nånting på helt egen hand nu mera, nog äre hemskt ;)

Torrkött är nu min drog ist för godis, känns hur bra som helst!

Tack för mig ;)