Hon som längtar till februari!

Mina framtidsplaner, för nästa månad iaf! För det första får jag lön då, vilket innebär:
- Åka till Narvik eller Luleå med vänner å shoppa!
- Åka till Alko/Karre med emma osv
- Beställa och shoppa en JÄVLA massa kläder (!!)
- Leva livet utan att tycka att en tia på marken är en stor skatt!

åå framförallt så fyller jag 20! Hur coolt är inte det egentligen?

Lenita fick körkort igår vilket är himla kul, vi börjar bli stora.. Öjöjjöjjj! Krogpremiären för ita var... sådär... det hade kunnat vara roligare om man säger så. På fredag var vi på en fest på Raggarklubben, där var vi så länge så krogen var inte värd 80 spänn mer (fast ita den galningen gick ju dit iaf), speciellt inte när dom skulle stänga 30 min senare..
Därför gick jag ita och Peter till Arran som var gratis ist, det var vi och kanske 8 pers till, Ja morro! Ita och Peter dansade bugg, ensamma som dom var på dansgolvet.. Forever alone!


Sen kom jag på den roliga idéen att fota på hemvägen, föller å glada.

Hejsvejs!


Debuten för artonåringen på krogen!

Igår var debuten för ita på krogen, Arran.. Alla sneade mer eller mindre, inte okej.. Idag gör vi om, vi gör rätt! Med ferrum i sikte denna dag. Först blir det raggarklubben med ita, davve och peter. Kuligt värre!

På måndag ska jag å toppa håret, äntligen!! 3 månader sen, illa illa. Måste väl kapa halva frisyren och då mina vänner, DÅ kommer jag gråta blod!

Duuuu, jag vill att vi tror på varann,, Duuuu, jag vill att vi tror på varann. Och jag frågade sakta är det säkert att du vet var sanningen finns var din lycka finns och du svara' med ett leende

Hehehe, nu ska jag sminka mig å sånt.. hejsvejs! :)
14e jaaaaaaaaaaaaaaanuari

Hjäääälp vad jag fryser.

Denna vecka har varit händelserik kan man ju säga! För det första har jag jobbat för första gången på typ 5 månader! På Delfinen, en skola för barn med autism och andra funtionshinder.. Det roliga är ju att både Mari-Helen och Emma också har vikariat på SAMMA ställe, fast dock våningen ovanför! Vi träffas där dagligen, nångång, så det är kul.. Hade jag fått välja hade vi ju jag också varit på samma våning som dom, men ähh! :)

För det andra tog jag och Emma oss i kragen igår och drog iväg till Actic för att gymma! Det gick förvårnadsvärt bra och vi gymmade i cirka 2 timmar. Imon kör vi igen, hehehe! Träningsvärken sitter fint i kroppen alltså :D


Öhmm,, för tillfället är det om barn som går catwalk på tv.. Hur idiotiskt är inte det? Föräldrarna måste ju vara halft, om inte helt, vrickade i skallen... Jajaaaaa.