Fingret åt svin

P-böter igen, bara nummer 3 på några veckor!! Är så jävla förbannat så jag hade kunnat strypa den som byggt våran gata med mina bara händer!! Den människan är förhoppningsvis död redan, men kan besöka dens grav! 
 
Nu var bilen ställd utanför huset eftersom att vi ändå skulle iväg senare med bilen, men dom fittorna är snabba och har väl jävligt lite att göra om dagarna så dom har väl kamera på våran bil gissar jag.. FITTOR är ni, bokstavligen!!!!!!
 
Bra start på denna löning med 2 bötrar (böter?! what ever).. 
 
Hejdå

Älskar min Tony!

Åldersdiskrimingerings-mobbning
Sanna- Nu får du faktiskt sluta spela!
Tony- Jag är vuxen, jag har inga datatider!
Sanna- Du är inte vuxen, du är bara 18.. Höll jag på att säga!
Tony- Du är bara 34 höll jag på att säga!
 
Haha, värsta bästa grejen visade Emma idag som går att göra med våra systemkameror.. 
MAN KAN JU TRYCKA PÅ EN KNAPP SÅ MAN SER SIG SJÄLV PÅ DISPLAYEN om man vill ta egobilder, how awesome?! Är ju ursvårt annars med en systemkamera att fota sig själv så det blir bra tycker jag! 
 
Jag sitter ensam i lägenheten på sängen, kollar tv och chattar med Mari-Helen.. Jag dör lite smått i mitt eget sällskap och förstår inte hur folk kan klara av att bo själv, kanske man blir van vid sånt? Tror dock inte jag hade blivit van, men men.. Bara skit på tven i vanlig ordning, Let's dance har fått underhålla mig, men nu har den slutat.. 
 
Fick förresten P-böter igen, hur IDS man ens ge böter när man VET att det är DÅLIGT med parkeringsplatser, inte bara dåligt det finns INGA i närheten (om man inte har stolpe osv) ?!?!?! Poliserna har verkligen för mycket fritid när dom bara ränner här i området, bajs på er!
 
Nu ska jag kolla nå världelöst program på tv och vänta på att älsklingen ringer och vill ha skjuts hem, min lilla prins.. Så fin å så snäll. Fattar förresten inte hur han aldrig, i princip, är sur?! Tanken har slagit mig nu efter mina hormonrubbningar att han är fan sällan sur.. Nästan så jag blir glad när han är det så det inte bara är jag som är de, haha :)
 
Idag var en sån dag som han för engångsskull vart småirriterad, ingenting har funkat som vi velat (speciellt inte våra nya bankkort så lönen går inte att använda fören måndag kanske när nya korten är aktiverade osv. Shop Express funkade inte när vi tänkte stressa in på Coop och köpa det nödvändigaste samtidigt som Tony var stressad och ville till Jepser för å fira att han fyllt år)..
 
Tony pussade mig sen och sa "jag är inte sur på dig", då smälte jag lite. Hur fin kan man bli, han är sällan irriterad och när han är det så är han sådär gullig ist för att bara låta det gå som kanske är lätt hänt att man annars gör när det inte är nå märkbart man surar över.. Och på tal om det så älskar jag folk som kan säga förlåt och stå för sina fel! 
 
Nu är vi i vecka 34, inte många veckor kvar nu hurreni ni! :)
"Nu är fostret så moget att om förlossningen startar försöker inte förlossningspersonalen skjuta upp födseln.
Om barnet föds är det fortfarande ömtåligt, och behöver extra värme och mat. Men många klarar sin andning bra och långt ifrån alla behöver ligga i kuvös.
Vikten är uppe i ungefär 2300 gram, och längden i 46 centimeter" <3
 
 

Dona-i-hemmet-dag

Emma din lilla filur, jag känner mig handikappad när du inte har nån telefon som fungerar eller internet! Jag som såg framemot att fika imon, men tanken slog mig att vi varken bestämt tid eller plats så hur ska det då gå hade du tänkt?

Idag har jag och Tony gjort mycket nytta, diskat, dammsugat, plockat undan onödiga grejer, satt in rentvätt i skåpen och bytt gardiner i köket.. Är stolt över min prins som tog tag i våran skrothög som länge stått i hallen utan att jag tjatade.. Han lär sig, det gör mig varm i hjärtat! <3

I morgon kommer den efterlängtade lönen, då ska här göras en lång handlingslista! Småhandlandet måste få ett slut, speciellt med tanke på att vi om några veckor är 3 stycken vilket innebär fler utgifter.. Jobbigt läge bara att vi båda är rätt duktiga på att ofta vara sugen på "nå gott" vilket resulterar i småhandling av fast så bara godis.. Får väl köpa ett stort glasspaket så det finns..
(Nu har jag inte många veckor på mig att skylla på graviditeten och därför få äta massa som faller mig in..) 
 
Känns skönt, förväntansfull att se hur jag klarar mig.. Nu när jag inte direkt kan ta mig ut på nå speciellt långa promenader eftersom jag då får ont i magen när det börjar spännas osv, så längtar jag till jag kan börja promenera med barnvagnen.. Hoppas jag sen gör det när jag väl kan det, fast iofs.. Vad ska jag annars göra dagar då många kanske ännu inte har semester och det är fint ute? Så booooorde bli bra.. 
Förhoppningsvis, annars funderar jag seriöst på att gå till en dietist.