Festivalandet

Då var årets Kiruna festivalande över! Ganska kul har det varit, speciellt gårdagen då det var förfest hemma hos mig och Tony med massa härliga folk! :)
Vädret var dessutom bättre igår så jag slapp dö inombords pga lockigt hår.. ;) 
 
Mitt lillhjärta är förkyld, snorar hostar slem och har sig.. Stackarn! Sitter hos mamma just nu och ska käka lite, senare ska jag och William hem och väcka Tony som varit med polare till sena morgonen, herregu! Jag och William har alltså sovit här under helgen då mamma varit barnvakt medan jag varit på festivalen! :)
 
Imorgon åker vi troligast till Norge till Tonys mammas stuga/husvagn.. Myspys! :) Och till helgen blir det kanske Pajalamarknad.. Kul vecka känner jag! <3
 

Guten tag meine freundin

Hmm ser nå förlossningsprogram på tv, FAN VAD JAG ÄR GLAD ATT JAG INTE FÖDDE VANLIGT!!! Ångest bara av att se skiten, brutalt, jätteäckligt och hemskt. "Jag är så lycklig att jag gjorde det", ja det förstår jag. Tacka gud att du lever din lyckligefan.
så känner jag om det.

Imorgon ska jag på stan med min mor, på bolaget ska jag och för första gången på nästan ett år är det till mig själv jag ska handla ;)
Och som förr i världen ska vi festa hos anna och innan alla andra kommer ska vi tjuvstarta, jag emma anna.. Gud så mysigt det kommer bli! <3
 
 
 

Kärlek

Jag är dålig på att uppdatera nu för tiden, jag vet! Finns som inte lika mycket tid till att sitta vid datorn och när det finns tid är det svårt att inte hamna på facebook! Ska dock försöka skärpa mig, är ju så himla skojsigt att blogga emellanåt! ;)
 
Vi har varit i Kangos under midsommar och myst på där med min familj (min andra familj, haha) och släkten.. Kört fiddy och skjutit lerduvor, lerduvor var dock inte jag med och gjorde.. Det fick pappa, Daniel och Tony göra! Jag sög på att köra fiddy men grabbarna hade ju kul iallafall där bland myggen! ;)
 
Kiruna festival till helgen och jag har planerat att gå dit, mamma vill sitta barnvakt till William så är ju perfekt! Ser framemot att dricka också till helgen, var ju som förra sommaren sist! :) 
Hoppas på bra väder bara (under kan ju ske) och glada miner så kommer det nog bli super! :)
 
 
 
<3