Möbler

Våra möbler har äntligen kommit till stan, efter tre månaders förseningar!!! Dom hade kommit igår redan, men eftersom jag inte ringde dit så fick vi dom inte.. (För det första, hur fan ska JAG veta att dom kommit så JAG kan ringa?)..

Idag ringde jag dit iallafall och DHL kör hem möblerna mellan 12-14. förhoppningsvis kommer dom under Tonys lunchrast som är från 12-12.45 annars får jag be dom komma nästa vecka istället när vi kommit till stan igen från BB, eftersom att dom inte agerar bärhjälp! (Irriterande, sa att jag är höggravid och kanske ensam hemma när dom kommer men nix, inge undantag här inte). 
 
Hungrig som en zebra, inte sugen på frukost, men måste väl äta så inte ungen också ligger hungrig tänker jag.. Hehe! 
 
Sista dagen idag att göra färdigt det sista för imorgon åker jag och Tony till Gällivare för att checka in på patienthotelet och prata med narkosläkaren.. Ja, jag vet att jag stressar i onödan men känns som att det är skönt om man får bort dom flesta "tråkiga sysslorna" så det är bortgjort tills vi kommer hem igen.. :)
 
Frukost på det här då, hejsvejs!
 

,.m,mvkxcvxkl

Nu ska jag säga er en sak! 
Innan jag blev preggo, eller snarare när jag var i vecka 5-6 och var på mitt första mv-besök så vägde jag 64,3 eller nånting.. Jag tyckte DÅ jag vägde mycket, fatta vilken lycka att väga 64 känner jag såhär i efterhand nu när jag fått upp en del under graviditeten!!! Well well, nu har jag ju ett mål iaf vilket jag inte direkt haft tidigare mer än "oj så tjock jag är, lite mindre lovehands tack".
Nu är det "WOW DUUUUUDE MINDRE LOVEHANDS INNAN JAG TAR TILL KNIVEN PÅ EGEN HAND HÄR OCH UTFÖR EN SKÖNHETSOPERATION amen"
 
Så, med nyinvesterade träningskläder hoppas jag att motivationen även håller i sig om någon vecka då jag kan ta tag i saken. 
Tack för mig.
 
 
 
 
 

Ny dag, nytt leende!

Nu känner jag mig gladare igen, har haft några dagar som jag känt lite lätt panik över att snart bli förälder. Det kom efter att vi varit i Gällivare och fick veta NÄR jag blir mamma, såklart jättekul och det jag ville, men massa känslor kommer ju på samma gång.. Så var det när jag fick veta att jag var gravid också, var överlycklig samtidigt som jag var rädd. Bölade den kvällen och tankarna bara snurrade. 
Lite samma var det nu för nån dag sen. 
Men nu känns det då bra igen och jag kan knappt bärga mig!! 
Tur att det är i början på veckan det sker (och så är det inte det ;ppPPpp) 
men det känns som så eftersom vi åker dit redan tidigt på onsdag för att checka in på patienthotellet.
 
Den fine kommer till världen på Tonys yngsta syrras födelsedag vilket hon är överlycklig för, känns så kul! :) 
 
Idag har jag varit på sista mvc-besöket, städat hela lägenheten, "storhandlat" med ita, ätit middag hos mamma och pappa med Tony. Grillat med pottigratäng, muuums!! Middag och middag 21.30 ungefär, dom var inte alls sega! ;)
Mysigt värre! 
 
Imorgon sticker vi till Luleå en sväng, nu börjar jag bli trött.. Skönt med lite sova.. Förra natten hade jag (som jag ofta haft nu i slutet på graviditeten) ont i ryggen, höger sida längst ner, så kunde först somna efter jag la mig på spikmattan.. Hann dock somna innan jag tog bort den igen och vaknade 3 timmar senare med sveda uti fan på hela ryggen.. Fick nog mer eller mindre plocka ut spikmattan ur min stackars rygg ;)