Ferrumdansit

Snart ska jag och ita till mig och knäcka första cidern för idag. Fan vad kul det ska bli, löshår ska i och en massa smink. Kul att göra sig extra fin ibland ;D

Sen är det ferrum som gäller, yeeey. Älskar högtider ;)

Dan före dan före dopparedan

Jag längtar till nyår, vi var hemma förra nyår när det var willes första men i år ska vi dricka på kvällen. Wille ska va hos mamma och pappa då.. Kommer bli så kul!! Juuuste, måste ringa ferrum och avboka bordet jag och ita bokade. Trodde inte vi skulle få tag i förköp så vi bokade bord för att vara säkra på att komma in, meeeen vi fick tag på en hel del biljetter ändå så de vart perfa ;)

Trodde först Tony var ledig idag och imon, men det var han inte. Så ist för dagis dessa två dagar är Wille med min far som är ledig. Lärare alltså, alltid lediga.. ;)

Efter jobbet ska jag och ita julhandla det sista. Eller sista å sista, på tisdag måste jag med mor och handla nånting till ita själv.. Stessed med allt när man inte orkar köpa saker i tid. Hehe.

Och julpapper måste jag köpa, gaah. Jaja, men längtar till jul gör jag iallafall. Så mysigt! Vi ska till Tonys pappa på morgonen och äta jullunch och på em ska vi till min mommo där moster med familj är, fammo faffa, mamma pappa syskon och kanske itas karl. En heeel del folk och massa barn, löööve it när hela tjocka släkten är samlad!

Får se vad Wille tycker om tomten. Har är facinerad av prydnadstomtar osv men kanske är samma sak som med hundar, i praktiken (heter de så?) så är dom lite läbbiga ändå.. ;)Det lilla livet

Satans trött, längtar efter en sovmorgon.. Ledig onsdag och framåt, lååångledig. Tror bestämt jag ska lägga mig med Wille ikväll och somna jävligt tidigt så man orkar vara människa imorgon. På vippen att man inte orkar det idag.

Jag saknar min bebis som är hemma med sin pappa och myser. Helt sjukt vad man kan sakna de lilla livet brutalt, var med mamma å mommo till mommos syster för nån dag sen. Utan Wille (mamma tyckte jag skulle va utan han för en gångsskull) döda mig långsamt vad plågsamt. man tänker "åh vad Wille hade varit facinerad om han såg den här gigantiska hunden, samtidigt som han hade vart rädd" (han älskar hundar på bild men väldigt reserverad irl). Såklart vill man andas ibland, men när man inte vill det suger de ;) jaja, far å son tid är viktigt det med, vilket dom även får dom helger jag jobbar. Sweet! :D