Spåtant

Hade varit kul att nångång gå och spå sin framtid, not, men prata med ett medium. Eller vad fan heter de, nån som läser ens tankar. Spåtant kanske de heter ändå?! Ni förstår! 
Eller typ prata med en psykolog för skojskull, jag är cepe men man kanske får fram saker som man inte visste låg och bubblade inom sig?
Eller som man vet bubblar, men så svagt att man inte kan sätta fingret på det?

Jag tänker för mycket kanske.
Godnatt gott folk :)
Check

Igår slaktade jag och Ita benen, idag efter att jag å Tony kört våra armar kom träningsvärken i benen i stället. Kul å skönt. Hej.

Sökt 5 olika dagisplatser nu till Wille, känns som våra val är bra. Magkänslan säger så! Ser fram emot när den "vanliga" vardagen kommer ikapp igen. Faktiskt. Med jobb å dagis osv. Lite nytt. Spännande. Och så får man in lite mer cash innan nästa barn. Vet dock inte var jag ska jobba sen. 75% tänkte jag mig till en början! Vill inte att älsklingen ska bo på dagis! Kanske jag skulle be dom placera mig på ett dagis å jobba? 

Ääh får se. Den dagen den sorgen :)
Kanske en förändring skulle sitta fint!

Hatar utväxt (för jag orkar inte färga hela tiden), så därför har jag sällan färgat håret mer än bara olika nyanser av min egen hårfärg!

Sen såg jag den här bilden och blev frälst, de bästa är ju att man slipper utväxten!!!! ;) men då kommer frågan.. Ledsnar man fort tro?
Och hyfsat pin att sitta hos frissan och se galen ut och med nytvättat/lockigt hår sen (om dom inte plattar). 

Blää, men hade så gärna ändå velat va.. Har sett många som har tvärtom färgerna dock (;

(Till och med Tony tyckte detta var snyggt, plus i kanten;)