Jag är bäst inge protest!

Tror jag blir religös, jag måste ha gjort nå bra för att förtjäna de här pojkarna i mitt liv! Inte vilka pojkar som helst, utan de bästa pojkarna som skapats! <3
 
ursäkta hon till höger som förstörde hela bilden </3
 

Hej mina trogna läsare

Tycker synd om er som följer mig, jag suger verkligen på att uppdatera! Samtidigt som jag ibland är riktigt effektiv och uppdaterat varje dag, några dagar ;)

Tänkte somna om eftersom William också gjort de, men fick för dåligt samvete så blev tvungen att skriva en rad! Styrkekramar till er mina tappra riddare <3

Idag står en stressig dag på schemat:
Stiga upp 10.30, fixa sig, åka till kontoret å få en check (via kommunen får jag billigare gymkort, loveee), kanske fika på nya stället med Ita efter de, gå till min Mommo, storhandla när Tony slutar, gymmet om de hinns!

Älskar att vara ledig, men hade klättrat efter väggarna om de inte var för mina pensionärer! Är hos Fammo å faffa en gång i veckan å hos Mommo å moffa kanske två ;)


Min lilla älskling som kan säga mamma!

Snabbizzzh

Lite snabbt inlägg medan William sover, sen lite spela också.. Hehe! Idag blir han åtta månader, hjärtat då! Han sa mamma igår, de gjorde han för en månad sen kanske också, men tror jag räknar de från igår va? För han sa de idag också, sist försvann de å kom tillbaka nu då..

Äntligen är de torsdag vilket innebär att Ita slutat två, då ska vi hänga med henne! Imorgon ska vi till fotografen och tror att de bara blir Wille som får sitta bakom kameran, jag å Tony skulle också först men hatar kameror.. Så tar ett familefoto när vi får fler barn ist! ;)
Skjuta på de lite, haha.