sanningen bakom sanna

Haha, bilden är så jag! jag och min beslutsångest om... allt! från vad jag ska ha för kläder, för att inte prata om vad jag vill att William ska ha på sig (stackarn är redan härdad med en knäpp mamma som byter kläder direkt om jag anser att jag satte nåt som inte ser bra ut tillsammans), till vilken av alla egobilder (som förövrigt är ganska identiska med varandra) jag ska ha som profilbild, till vad jag ska hitta på under dagen, till vad för godis jag är sugen på, till om jag ska ha mascara eller bara måla ögonbrynen.. listan kan göras lång, men jag slutar nog där.. ;)
Hehe, stackars Tony tänker ni nu, jag kan inte annat än hålla med er.. Tur han står ut! ;)❤
(påtal om lång, har ni hälsat på lastbilen här nere? det har jag, gick inte att undvika, hehe..)

förskolefunderingar

Snart är de ju dags för våran prins att börja på förskola, fjällbjörken. Lite blandade känslor. Känns jobbigt att börja jobba och inte va hemma med Wille och hitta på vad vi vill, när vi vill, så lätt att hinna med allt man vill när man är ledig.. Samtidigt som det blir kul för Williams del att få fler och nya kompisar på dagis och han själv kommer ju växa som individ.. 
 
Är såå glad över att vi fick (vad vi tycker) det bästa dagiset till William.. Tror det är bättre än kommundagis där det ofta jobbar gamla suriga tanter som är less på sitt jobb. Vad jag tänker, sen finns de ju garanterat andra bra förskollärare på dom ställena som inte jobbar kvar bara för att man inte orkar söka annat eftersom pensionen är nära! Är hur som helst nöjd med att han kom in dit, bra tänk och bra värderingar har dom och den 6e ska vi på möte där :)
 
Sen är det inte med glädje i hjärtat som jag ska börja jobba igen, är inget jobb jag vill ha för all framtid om man säger så. Problemet är att jag inte vet vad jag vill bli.. Eller några tankar har jag, polis är ena (blir om några år isf när ung(arna) blivit äldre, ett hemligt förslag som väckt mitt intresse och frisör hade väl vart trevligt.. Men får se!