Karies och baktus

Idag har jag lagat ett hål hos tandläkaren, blää! Sprutan var läskig och oskön, slapp däremot ilningarna rätt så länge vilket gjorde de värt! Den 9e maj är det dax för nästa hål samt laga en fyllning.. 

Snorig och lock för öronen, ÄN! Vilket gjort att jag inte kunnat träna på två veckor eftersom William först var sjuk och febrig en evighet och sen jag då.. Tänkte träna idag, men min mor förbjöd mig "nej de är farligt, man kan få hjärtmuskelinflamation om man tränar när man är sjuk!" Jaja, lät inte så trevligt så bara lyda mami då!

Ita är ledig hela veckan vilket lär innebära att vi kommer hänga med henne mer eller mindre varje dag, yeeeeyy!!! :D imon ska vi va med Anna också, kult! 


Min beställning jag gjorde igår, kär!

Underbara dag!

Idag har William för första gången fått åka skoter och första gången denna vinter var det för mig med! Vi var till tuolla (toulla?!) och kollade veteranracet! Tonys far var med och tävlade, pulkan hade vi med oss så William kunde gosa ner sig i den i sin sovsäck :) Vi åt hamburgare och drack kaffe, som jag längtat efter en sån tur! Ingen kunde varit lyckligare än jag, för ääääälskar verkligen skoter, utelivet osv! Tyvärr delar jag och min karl inte samma åsikt där och därav händer det inte alltför ofta! Sååå, vi planerar att köpa egen skoter för då har han faktiskt lovat att det ska bli av! :D

Efter det kom syrran impuls på att vi skulle åka till abisko och hälsa på moster m familj i deras stuga, även Mommo och moffa är där. Så dit åkte vi vid 16 och kom hem för en timme sen. SÅÅÅÅÅ KUL var det med roadtrip också, allt roligt på en och samma dag!

Imorgon ger vi vädret en ny chans och stormar de inte var mamma å dom har arken så drar vi dit nån timme innan vi ska ner till jukkas och äta hos bästa svärfar m familj! <3 Den andra nymössan som jag inte hittade igår förresten! ;)

Nyttii nytt

Nya plagg till gossen. Dock hittar jag inte den andra mössan jag köpte, den finaste i världen med små bilar på! :( nånstans i lägenheten är den, får visa när jag hittar den!

Varit en bra dag idag, fredagsfika med Anna som är de bästa på hela veckan (<3)! Bilen ville inte starta när vi skulle upp till stan för å möta Anna, antar att lyserna råkat lämnas på under natten.. Men det gjorde inte så mycket, svor lite och tog sen vagnen och promenerade iväg till stan istället. Vilken skönt väder alltså!!! Om de inte vore för slasket som gjorde mig svettig av allt kämpande så var de kuligt!

Vi var på stan några timmar och sen promenerade vi hem igen. Under promenaden hem vaknade William, det var magiska minuter från han vaknade till vi kom hem! Han var så glad och skrattade direkt jag pratade med han, satte han upp i vagnen och tog bort hans vantar, passade på att testa den ena mössan (bilden) och så gick vi vidare. Som på film! Hehe, men såååå mysigt var det! Min allra finaste älskling! <3På kvällen var vi alla tre till Coop och William fick inviga sin snygga skinnjacka, så jag tog även på min. Coola familjen yao! 

Imorgon om det inte är allt för blåsigt i arken så ska vi dit över dagen och hälsa på mamma pappa och minsta broder! 

Hejdå, nu welcome to Sweden och lets dance!