Sovkompis

Faaan vilken lång dag på jobbet, bara för att det är fredag och Jag längtar heeem. Ska ta friskvård en halvtimme idag, hoppa in i bilen och köra till min mor och far där Wille är med Lenita.

Hade inget vettigt att säga utan försöket fördriva tiden med att underhålla er. ;)

Jag har en finne på hakan å de å.

Jag längtar till ikväll också, tror Wille ska få sova bredvid oss idag. Får abstinens efter det ibland och vill bara ligga och lukta på han till han somnar.
Annars sover han i sin säng bredvid våran. Nu är han så "stor" så han kan själv komma över till våran säng när han vill. Det händer nångång i veckan, mysigt så jag dör och älskar nätterna han vill komma.. ååh, mitt lilla hjärtegryn!

Tror han aldrig ska få sova i ett eget rum jag. ;)

Fraitag menie freudins

Vet ni vad jag ska göra imorgon? s.u.p.a.
eller dricka, kanske det heter. Supsuper gör jag ju inte eftersom jag är rädd för att spy. Ganska bra egentligen, för då spårar det inte heller :)

Vi ska vara i Lenita och Jespers lägenhet, dom har ännu inte flyttat in (sega som dom är) men det mesta är klart där. Ska bli bajsigt kul faktiskt :)

Dagens planer:
Hämta en telefon till tony
Hämta en crosstrainer
Gå på systemet
Äta hos mamma och pappa.

Ha deeeeeSnart december

Längtar till nästa månad faktiskt, ganska mysigt med julkänsla och julkaos ;)
Älskar rusta också, så mycket fint och mysiga saker där så ojoj. Fast det är billigt så slutar det i dyra summor efter att jag och Tony varit där ;)

Tror jag och Wille ska hälsa på mor och far idag, tony ska tillbaka till jobbet när han ätit och spela gitarr med sin chef :)
Trevlans!

Nästa vecka har William tandis, tur jag är ledig då så slipper jag ta vårdabarn för bara någon timme.. Och dagen efter är det fotografering på dagis, KUL!!! Ser framemot att få bilder :D