Vinternytt

William är snorig igen och har hosta, inte lätt att vara liten! Som tur är har jag ledigt imon vilket innebär att även Wille har de, tacka vetja att ha lediga dagar mitt i veckan också.. Som sist han var dunderförkyld länge, så behövde jag bara vabba två dagar :)Imorgon är planerna att vi efter Tonys jobb direkt ska fara ner till Jukkas och hälsa på.. :) Får hoppas att skruttbilen håller dit bara, den går ännu sämre nu.. Trodde inte den skulle hålla till Konsum när jag var tidigare. Rycker som satan osv, men tur är väl det att service alltid går så jävla snabbt och vi säkert hinner få pengarna för nybilen imon.. ELLER? Not. Vi måste ha råkat slänga Willes nya overall bland alla sopor vi hade här tidigare.. Så vi fick beställa en ny overall idag. Denna var nästan snyggare än den första ;) Kängorna är dock till mig, dreglat på dom i ett år nu så jag hoppas dom är i min smak in real också.. ;)

Skrivhumör

Sitter på jobbet, börjar bli som en tradition att uppdatera när det är dötid här känner jag.. ;)

Detta är tredje dagen denna vecka som jag jobbar, imorgon är jag ledig.. Nästa vecka jobbar jag bara tisdag och onsdag. Fett med najs! :)

Får se var vi ska hitta på för kul idag då, hälsa på någon eller mysa hemma bara. Jag är ju den som älskar att hälsa på, medan Tony hellre är hemma.. Så vi får la kompromissa. ;)

Skåpet hemma är fyllt med lördagsgodis och här sitter jag hungrig, så gissa om jag har massa dregel i mungipan! Nej det går inte bra för mig att gå ner i vikt, jag ids fan inte och känner att det inte är nödvändigt fören sommaren närmar sig.. Och sommaren är för långt bort för att jag ska kunna bli motiverad! :)

Känner mig på skrivhumör, därav all osammanhängande text..;)

Nu tror ni inte att jag gör nå vettigt på jobbet, hehe nej inte för tillfället. Ska koka kaffe snart och innan det skurade jag undervåningen här på jobbet ;)

Har jag sagt att jag längtar efter hårförlängningen?!


Lycklig!!

Nu har jag gjort något som jag borde gjort för flera år sen egentligen: BESTÄLLT HÅRFÖRLÄNGNING!!! Har dock inte förut orkat ta reda på hur var vad man ska beställa, men som tur är kan Tonys syrra det där och länkade vad jag ska beställa plus att hon sätter det i mitt hår sen. Ingen är gladare än jag!!!

Nu hoppas jag bara att det kommer innan fredag då vi ska ut! 3-4 dagar, men man bor ju i Kiruna så man vet aldrig.. Fy sate vad snyggt det kommer bli!!!!

En dröm som går i uppfyllelse- helt klart!
Mitt hår är mitt allt jao! ;)