5:2

5:2 dagen idag vilket innebär ca 500 kcal. Slö som man är så dricker jag naturdiet till både lunch å middag (ack så gott, men man är inte mätt länge så det gör nåt).
Hårtbröd till frukost och hårtbröd till kvällis (löööw hårtbröd!!) Så får bli 4 hårtbröd under en dag som denna. Dock räknar jag inte med kcal som finns i påläggen så stenhård är jag ju ej plus att jag snart ska äta en päronhalva.. well well, så hemskt dålig är jag väl inte för de. Säger vi ;)

Today ska jag hämta Wille från tony igen, han har varit där helgen. För första gången ska wille följa med och sova hos kitte, annars brukar vi 3 sova hos päronen.. men nu när han ändå inte har sin inneboende fören imon så varför inte, blir skoj!

2 arbetsdagar till för mig, sen blir jag ledig till söndag. Vet inte riktigt om vi ska stanna i stan å dricka torsdagen eller om vi åker hem till kittes mamma i merta. Det återstår att se.

Livsuppdatering

Ihelg väntas jobb, otaggad. Aldrig kul med helgjobb även fast jag valt det själv, men när ledigdagarna kommer mitt i veckorna är det värt de. Ska bli kul att jobba med linnea imon, var ett tag sen sist eftersom jag alltid råkar vara tvungen att vabba eller nånting när det är vi som ska jobba.

Kom hem nyss från kalas hos Jesper som fyller 21 (?), är väl de man blir om man är 94a? Ja nå sånt.. Innan de var jag ita anna wille på stan å fikade, gått upp 8kg på 3 timmar idag tror jag. 
Inte stannar det där nej, för när älsklingen slutat jobbet kl 22 kommer han hem med pizza. Söt som han är. 

Uppdatering om mitt liv lyder som följer:
0 lägenhet, lämnade dock bud på en idag 

Bilbytet är det ett frågetecken på, eller snarare så försöker jag få sålt den privat eftersom man går så mkt back på att sälja till en firma. Får jag den såld så kommer en ny pärla pryda gården här ute. 202 fyykking hästar OCH turbo (gissa om jag är desperat uta fan!!)

Wille och kitte får en sne rubrik också och det är väl den punkten det går bäst på, som tur är! Det har funkat bra som sagt sen första stund, över förväntan.. Det tog inte länge innan wille ville vara i famnen, leka osv. Nu när William vaknar på morgnarna så brukar han komma upp och lägga sig bredvid oss, så ligger både jag och kitte med en arm runt wille. Mammahjärtat smälter som ni förstår. Mina hjärtisar♡ 


 Observera damphanden, hehe 

Wrrooooomm

Biltokig som man är så vill jag byta bil igen, som alla borde veta så vill jag ju ha en 4X4 suv. HÖLL PÅ ATT FASTA I SLASKET UTANFÖR TONYS JOBB IDAG, BILHELVETE- så därav är 4X4 ett fyykking måste i nästa bil!!

Ska och kolla på en i morgon som jag vill byta mot, ber till höger makter att ingen djävul hinner köpa den medan jag är på jobbet. Dom bilarna är inte på marknaden länge nämligen eftersom fler än jag (tyvärr) vill haaa sånna -.- synd att man har så bra smak ibland, hehe.

(Du ville ju ha bilder på mat jecca, men vad gör man när man suger på att fota? Blir snyggare bilder om man fotar maten en ko spytt upp, men det här åt jag idag. Igen. Hehe. Älskar lax ja. De var ju kul. Kanske man skulle variera sig lite;)