Köpstopp

Hej jag heter Sanna och jag har köpstopp, inget förutom mat osv från Coop får komma innanför dessa dörrar. På några veckor iaf😏

Shoppat till mina babes just, från stylepit. Hittade dock inget till mig själv, behöver nytt jag med. Tro de eller ej, hälften i min garderob är skäp. Wille fick "bara" en tröja, köpt ihjäl mig åt han från stan och om några veckor planerar jag och ita att åka till Luleå å shoppa.. Får hoppas att jag efter det besöket har nå tyg att sätta på min kropp😏

Har även beställt de sista till detta hushåll, bla taklampor och gardiner.

Utgifter utgifter utgifter. Har man det inte så skaffar man sig de (;

Jobbar denna helg och fyyy sate vad segt det har gått idag. Jag och Linnea gäspade ikapp😴

Jo juste en regnoverall till Wille tittar också hem snart. Hehe.

taklampan till tvrummet 

Gardin till willes rum och sen har jag inte sparat bild på resterande till hemmet (;

Nästa gång jag går till frissan så planerar jag att komma hem med denna hårfärg. Dör snyggdöden åt färgen😍


Snart kallar jobbet på mig igen

Vi befinner oss i mertajärvi såhär helgen innan allvaret börjar igen. Jag börjar alltså jobba på måndag igen, i fredags var kittes sista jobbdag på lk eftersom han var vikarie under sommaren. Men guess what, samma dag som han skulle bli arbetslös fick han en nytt jobb. Duktigt👏

Idag steg vi upp vid 10 och åkte till badstranden, där hängde vi till efter tre nångång. Sååå sjukt härligt väder, bara ett år kvar till nästa sommar. Skitsol som kommit fram först nu, illa att det är i augusti som man får inviga solsalvan. Inviga å inviga, aldrig ens behövt köpa en ny. Bättre lycka nästa år solguden.

Har precis sövt wille, kitte är med hans bröder på skyttebanan och pangar. Jag ska ta en bit choklad och sen gå ner å vara social med robban och kittes mor.

William har ju förresten sovit i vårat rum på en madrass på golvet fram till för nån dag sen, köpte då en säng till hans rum och den invigde han natten till fredag. Jag hade först tänkt att man söver han dit första natten eftersom de är 2 nya saker på en gång, egen säng och eget rum, men kitte tyckte vi kunde läsa böcker åt han och sen gå ut. Sagt och gjort, hade föreställt mig wille springa E10 till oss i tv rummet minst 30 gånger men nej. Det 6 gånger kanske fick vi lägga om han och sen somnade han, gick mycket lättare nu än när vi försökte med de när Wille var ännu mer bebis än han är nu ;)

Kanske var våran energi nu också, kommer ihåg första gången jag och Tony skulle få han att somna själv, jag var så frustrerad när de inte gick som jag tänkte så blev bara kaos. Sååå känns riktigt bra att de funkade nu :)

På marknaden med morbror i fredags, en liten picknick med munkar och dricka i gräset😍

Wille fick verktyg med bälte av Kitte, så nu kan han skruva i sina egna bilar(;

Lite djup sådär

Det finns så mycket jag vill ha/göra: 
Ett hus
En stuga
En suv 
Mer barn
Gifta mig 

Längtar till om kanske 10 år när man är vuxen på riktigt och har sånt man "alltid" drömt om. Just nu känns allt sånt så långt borta.

Drömmen hade ju varit ett hus på landet, fan vad mys, men det får vänta till vi är pensionärer. Då ska jag och ita ha hus bredvid varandra med stora gårdar. Är för kär i släkt och familj för att packa och dra åt helvedde. 

Eller varför inte Skellefteå? Blir det åt sånt håll nångång så ska istället jag och Linnea bli grannar, slå sönder staketet mellan våra hus och leva lyckliga i alla våra dagar ;)

Vad vill man bli när man blir stor då? Polis, frisör. Polis är ju mer givande men fan å plugga till det, inte så taggad på massa redovisningar igen. Röd i fejjan, vet inte vad man säger för man är så nervös osv. Nu målar jag fan på väggen jag vet, redovisningar var det enda vi gjorde på BF så man borde ju va kung på de. Kul var det också, då, men inte så lockande med sånt nej.

Går det ens att läsa till polis på distans? Om inte så är de uteslutet. Frisör kvar isf, hur å var man nu pluggar till de då. Dock måste man knappast va bäst på matte eller nå annat tråkigt. En enklare väg på det viset kanske, men fan vad stressigt och nervprövande. Skulle man ens våga göra en brudfrisyr osv? Man hade blivit bäst på att småprata om inte annat, hehe.

Nej vet inte riktigt, får se vad livet har att erbjuda. Assistent till 65 är väl inte ett av målen iallafall.

Sen fler barn då.. Har tyvärr börjat längta lite smått efter en till unge. Dock lite rädd för fler barn, tänk vad "fullt upp" man redan har, med fler kommer man ju jävligt sällan få egentid med tex sin karl. Låter knäppt men seriöst.. Det blir ju en vardag men på nå sätt skrämmer det mig, att man blir tråkig och glömmer bort varandra. 

Min kom-i-håg till mig själv har varit att inte skaffa barn fören vi vart tsm minst 2 år, så ska försöka knapra p-piller minst 1.5 år till då. Hehe.

Gifta sig. Den dagen kommer ju komma, nångång, om hundra år om inte annat. Kitte tycker man ska gifta sig inom ett år efter man förlovat sig, varför inte egentligen? Traditionen säger ju det och jag tycker det låter jättefint och gulligt.

Ja ni förstår ju själva att jag har en del i hjärnan som går runt dom kvällar jag inte kan somna😏

Bästa "motter" som kom till stan från stugan bara för en dag, för att få vara och träffa William innan det blev pappahelg. Så mycket kärlek😍❤

Han jag vill dela alla vardagsdrömmar med och Han som så småningom kommer sätta en ring på mitt finger❤