Min prins i världen

Min älskling kan vara den finaste människan i världen. Inte nog med att han överöser mig med kärlek och fina ord dagarna igenom så gör han det ofta när han är halft i sömnen också, typ nyss:

K- *putar med munnen för en puss men fattar inte riktigt vars jag är*
S- *pussar han*
K- Du måste komma och ge mig en stor kram älskling. Jag somnar snart, jag är jättetrött
S- Du har redan sovit länge 
K- Hihi. Jag älskar dig så mycket!

Somnar om.

ÅååååhHhhhHHHHHHh vad jag älskar den killen, sjukt jävla mycket. Sådär extremt nykär varje dag. 

Min bästa vän. Min framtid. Mitt allt❤

❤❤

(Vilken upptäckt jag just råkade göra på tal om nå helt annat. Fått frispel av att kvalitén på bilderna på blogg suger, meeeen så råkade jag klicka på en bild och då kom den upp med bra skräpa. Kul jul, fel att det blir så bra redan från början då. Daaauuh.)

Wille the ghost whisperer

Vi har haft en jättemysig helg i mertajärvi hos kittes familj, var första gången för Wille i byn. Han har som sagt träffat dom förr men inte vart hemma hos dom. Det gick mycket bättre än jag trodde, wille var bekväm med dom nästan på en gång och lekte med dom. "Obban, ödis, ampo" (robban, hjördis, sampo) ;)

Wille har åkt fyrhjuling, suttit i en traktor, åkt bandvagn osv. Livet lekte för min gullpojke alltså😘

Sen tror jag William har sett ett spöke på vinden där vi sov. I fredags när vi skulle söva wille satte han sig upp i sängen och sa "hej gubbe" flera gånger och kollade ut i rummet. Han klättrade på mig också för att som se "gubben" bättre. Trodde han tog fel med en kontorsstol först.

Men tidigt på morgonen satte han sig också upp i sängen helt lugnt, 3 gånger, och sa hej.. Jag kollade bara på wille, han såg som förvånad ut, 3e gången frågade jag vem han sa hej åt "gubbe där" *pekade* "Hej hej gubbe". Sen sa han "gubbe ute" "gubbe med ute".
What the fuuuck?!

Hade gåshud ner till knäna kan jag lova. Hade först en teori om att gubben kanske var robban, men varför skulle han isf SÄTTA sig upp, klättra på mig för att se osv? Då hade han antagligen bara legat kvar i sängen och pratat om robban som han annars gör när han babblar innan han somnar..😏 så det var lite creepy, älskar sånt där samtidigt som jag är döööörädd.

hittade wille såhär i köket i morse😂

Kaffe hit å kaffe dit

Inom en snar framtid ska jag upp på stan för att  möta Johanna och Anna för en kaffe, fan vad kul!!! Var länge sen sist😙 sen ska jag hem å städa, mindre kul. Blä.. får passa på medan wille är hos tony.

Imon åker jag wille och kitte till merta, blir första gången för Wille där så ska bli kul och spännande😄 han har träffat hans familj förut dock, men inte i byn.

Ska även på frulledejt med Emma imon som kommer hem en sväng från karre, vi tänkte som hinna med det innan jag ska till frissan och göra en mörkare ombre när min första knappt syntes.

Söta mommo kom och knackade på dörren igår och hade köpt med sig jordgubbar så wille fick äta jordgubbar och "gass"😍

sätta planscher inför dansklacken I karre 😏