Morot

Brist på saker att göra, så sova får bli min syssla en fredagskväll som denna. Inte helt fel det heller, om man nu skulle bli trött nångång. Mannen i huset fick ett infall att gå till Lannis (landströms för den som inte fattar mitt språk) när hans polare ringde och ville ha med han. Sen fick jag sms "nisse tjatar att jag ska med på royal. Ja eller nej?" Hehe, här sitter man på makten. Nej men dit ska han också alltså så lär ju sova hur som helst när han kommer hem så ingen idé att ens försöka va vaken känner jag. 

För övrigt så har jag suttit hos frisören i en evighet, resultatet blev bra så det var de värt. Var äckligt nervös innan för att jag inte skulle bli nöjd och sen har satt så mycket pengar på de, men så vart ju inte fallet. Som tur var.

Fastade på parkeringen när jag skulle dit förresten😂 körde för nära snön och kunde inte gunga lös mig, så jag hoppade ut i djupsnön och lämnade bilen där så fick Kitte komma och hjälpa mig när jag var klar hos frissan😂 haha. Man är en stjärna.

Prinsessan på ärten

Godmorgon. Ovanligt pigg var denna brud i morse, steg till och med upp innan sista larmet och det tillhör inte det vanliga kan jag ju säga. Bebis är ledig idag med Kitte och sen vid lunch ska syrran mysa med wille innan han ska till Tony. Ville att fadern till meine barn skulle vabba idag eftersom jag ändå blir ledig sen to och fre och jag trodde hostan skulle vara jobbig och intensiv ett tag nu som den brukar vara, men han svarade inte så syrran ställer upp idag istället - ledig å allt som hon är. Lyckligtvis mådde wille mycket bättre igår redan, phuu.

Ja varför jag sov som en prinsessa var för att kitte låg och kollade film i sängen och direkt wille lät sprang han långsamt  (höll jag på att säga😂) till willes rum och kollade till han- gav medicin när det behövdes osv så jag skulle få lite mer sömn denna natt än förra. Söt. Vaknar så lätt så han blev lite frustrerad när han gjorde sitt bästa "kan du sluta vakna direkt jag rör mig", hehe. 

gillar situpsen i bakgrunden😂