Tillbaka blickar

Stavas det ihop? Det kan det ju ändå inte göra, men man säger ju det ihop.. Skumt
 
Jag vet inte, men jag tror jag är den smartaste jag känner (förutom meningen ovan, hehe). Innan jag sätter mig vid datorn och skriver så går jag in på bloggen via mobben för att lägga upp bilder och sparar dom sen som utkast bara för att få mobilbilder hit. Hehe.
 
Vad händer här då? Jo jag funderar starkt på att hämta -våran- Ben och Jerrys hit till sängen. Typ jag som äter, är väl så det brukar vara men ändå. Man är inte lagd åt det hållet som säger nej till socker. Lycko er som inte tycker om sötsaker, man kan ju undra vad felet på er är, men seriöst. Lätt liv ni ska ha, avundas er som inte plågas när ni är utan (;
 
Nästa helg är det halloween, då är det alltså 1 år sen jag och Kitte träffades "för första gången" (om man inte räknar med festen för 4-5 år sen hos jecca när jag såg skymten av han). Kommer ihåg att jag satt vid köksbordet när han kom, dom gick ut på balkongen direkt har jag för mig, innan han å Nisse kom kommer jag ihåg att ita å jecca sa "nisse har en kompis som är skitsnygg FAST han är så liten" kunde bara hålla med och sen var det inte mer med det. Fören nu XD HAHA  (ursäkta den töntiga smilisen, finns som inte så mycket smilisar att välja på vid en dator).
 
Hehe lite kul, både Tony och Kitte träffade jag för första gången på fester innan det sen blev något som sagt och på båda dom festerna var jag nykterist (kitte träffade jag på en fest långt innan jag träffade tony för 1a ggn alltså). Både Tony och Kitte verkade helt obrydda om min existens och ingen av dom kom ihåg senare heller att dom sett mig på festerna (kanske för att jag var nykter och tråkig eller nåt). Komiskt. 
 
Fjortis-Kitte som söp. En sån bajskorv ska inte Wille bli för då jääääävlar får han se på en galen morsa. 
 
Mamma och pappa ska vara barnvakt under nästa helg när vi ska ut på halloween, dessutom ska dom kidnappa med Wille till stugan sa hon. Så 3 barnfria helger på rad blir det alltså eftersom Tony har honom varannan helg.