Snällaste killen

Hejsan. Gissa vem som har fått en laptop, jo jaaaag. Blå är den också, visste inte att datorer kan va färgglada tänkte jag säga men det kanske jag visst visste. ;)
 
Äckligt med bärbara innan man blir van vid tangenterna, knapparna är som förskjutet ett snäpp till vänster. När jag tex vill göra ett "m" då råkar jag trycka på kommatecknet, när jag ska skriva "det" blir det "fry" osv. Frustrerande, men jag blir nog van snart. Får träna tålamodet när en mening tar 1 vecka att skriva tills jag lärt mig (;
 
Känner mig lycklig i själen och längtat hem som ett barn för att inviga denna skönhet (varit hos ita och ätit och under tiden installerades datorn eller vad den nu höll på med, en evighet tog det iallafall). 
 
Nu till nå mer tråkigt: MIn bil har gått sönder, fick inte igång den efter mötet.. Inte ens med startkablar, så Kitte och hans låtsas farsa ska kolla på den imon.. Snart besiktning dessutom, hehe. Fattar man ju.
 
 
 
Bra bild, inte ens kolsvart i rummet eller så
 
<3
 

Dumburk

Jag har ett frågetecken i min hjärna. Tänkte skriva till mamma att Wille vill ha sponsring till en platta I julklapp, sen började jag fundera..

Egentligen är jag emot surfplattor till barn och speciellt till så här små barn i willes ålder, är ju HEMSKT egentligen att många 2-3 åringar använder plattor. MEN det positiva är ju spel som kan lära ut saker, tex färger, räkna och att det finns kul underhållning som filmer till barna.. MEN igen, inlärning av sånt kan ju wille få på annat håll än en dum platta, filmer osv däremot kan ju va ganska najs om han har en liten platta ist för att han ska råka ta sönder våran laptop som Kitte tänkte va å köpa idag.. Tänker också att tänk så blir han beroende och lika galen som min bror när han inte får va på den osv osv osv.

Ja.. så jag vet inte riktigt vad jag tycker.

Hahaha

Dör åt mig själv!!😂

Fulare irl om ni undrar ;)