"Nya dagis"

Imorgon är det alltså femte och sista inskolningsdagen för William på nya dagis, det har gått över förväntan faktiskt. Trodde han skulle vara mycket mer tillbakadragen och famning som han var när han skulle börja på förra dagiset. Det gör nog mycket det att han vart på dagis förut och vet vad det handlar om även fast stället, fröknarna och barnen är nya. 
 
Redan i onsdags sa han på morgonen att han ville gå till "nya dagis". Under onsdagen satt jag i personalrummet 1 timme innan han hade börjat prata om mig, så då hämtade dom mig till honom igen. På onsdag var också första gången som han somnade på vilan, på tisdagen låg han mest och funderade. När han hade somnat gick jag också till personalrummet och väntade, han hade inte ens vart ledsen när han vaknade och senare gick han mycket iväg med fröknarna till andra rum och lekte medan jag satt kvar där jag satt. 
 
I måndags var vi där 1 timme bara för att kolla runt lite och bekanta oss med stället, på tisdag var både jag och Kitte där tills han skulle till jobbet, på onsdag var jag som sagt och idag var det Kitte som var med Wille där. Hade gått jättebra idag med, är vid maten som Wille blir trotsig och surig (det blir han säkert inte sen när vi inte är där, skulle jag tro), hungrig och trött.. Bara kolla på mig, dålig kombination ;) Imorgon ska jag dit och då är tanken att jag ska gå hem en sväng så ringer dom mig om det behövs. Har förberett Wille att jag ska hem och dricka kaffe imon en sväng och sen komma tillbaka.
 
Gillar fröknarna där också jättemycket, bra intryck. Ett av det första jag såg var en fröken med typ 2 barn i varje hand när dom gick omkring. Så mysiga allihopa. 
 
Det är 2 avdelningar så ungarna får springa däremellan ibland, och ett av det bästa: många av barnen därifrån brukar börja på trianglskolan sen, så hoppas inte den läggs ner eller nåt innan William ska börja där ;) 
 
Kort hår Kitte hade där, fan vad det växer.
 
<3
 
Sötisen som bara ville vara med Kitte när dom kom hem från dagis. Skulle sitta bredvid han, jag fick inte ens söva han som han annars alltid vill x) Efterlängtat, han har varit mer mammig och mer bråkamedKitte men nu verkar det ha vänt. Peppar peppar. 

Hjälp mig nånstans

Man var fan snyggare förr. Iallafall kroppen, innan storken kom. Hehe. Ångest men life goes on😣

STORLEK 158, WHAT?!?!?!?!

när lovehandsen ännu inte förstörde ens liv 

avslutningsvis en mycket rolig bild 😂

Bajs Landströms

Ihelg har vi inte William och inte heller jobb. Så igår passade vi på att dricka med brorsan, pappa och Kittes kusin och sen for vi på krogen. Dit följde dock inte faderskapet. Vi började med Landströms, världens mest tråkigaste ställe man kan gå till. Funkar om man hänger där 30 min max, men inte 2 timmar som vi var. Man hinner bli nykter samtidigt som det känns ovärt att slösa pengar där på att dricka där när man kan göra det på ett roligare ställe- Royal. Tycker dessutom det är svårt plus ovärt att komma ikapp sig själv (så sent in på kvällen) så man blir sådär brafull igen. Så där satt jag och kände mig för nykter för mitt eget bästa. Jävla Lannis. Royal var helt okej sen ändå, lite folk men alla är väl panka sådär till dagarna.
 
Nästa helg blir 3e helgen jag går ut, haha. Tjejkväll hos mig med syrran, mamma, moster, Jessica och hennes syrra. Fan vad kul det ska bli! Nog är det roligare att gå ut med brudar ändå ;) Killar är ju med skoj men inte riktigt samma sak.  Man släpper inte lös på samma sätt ;)
 
Idag blir det att glida bil när brorsan hör av sig att han är på g ut, då ska vi också ta bilen och va ut å köra bretttt som nå värsta coolingar.