"Nya dagis"

Imorgon är det alltså femte och sista inskolningsdagen för William på nya dagis, det har gått över förväntan faktiskt. Trodde han skulle vara mycket mer tillbakadragen och famning som han var när han skulle börja på förra dagiset. Det gör nog mycket det att han vart på dagis förut och vet vad det handlar om även fast stället, fröknarna och barnen är nya. 
 
Redan i onsdags sa han på morgonen att han ville gå till "nya dagis". Under onsdagen satt jag i personalrummet 1 timme innan han hade börjat prata om mig, så då hämtade dom mig till honom igen. På onsdag var också första gången som han somnade på vilan, på tisdagen låg han mest och funderade. När han hade somnat gick jag också till personalrummet och väntade, han hade inte ens vart ledsen när han vaknade och senare gick han mycket iväg med fröknarna till andra rum och lekte medan jag satt kvar där jag satt. 
 
I måndags var vi där 1 timme bara för att kolla runt lite och bekanta oss med stället, på tisdag var både jag och Kitte där tills han skulle till jobbet, på onsdag var jag som sagt och idag var det Kitte som var med Wille där. Hade gått jättebra idag med, är vid maten som Wille blir trotsig och surig (det blir han säkert inte sen när vi inte är där, skulle jag tro), hungrig och trött.. Bara kolla på mig, dålig kombination ;) Imorgon ska jag dit och då är tanken att jag ska gå hem en sväng så ringer dom mig om det behövs. Har förberett Wille att jag ska hem och dricka kaffe imon en sväng och sen komma tillbaka.
 
Gillar fröknarna där också jättemycket, bra intryck. Ett av det första jag såg var en fröken med typ 2 barn i varje hand när dom gick omkring. Så mysiga allihopa. 
 
Det är 2 avdelningar så ungarna får springa däremellan ibland, och ett av det bästa: många av barnen därifrån brukar börja på trianglskolan sen, så hoppas inte den läggs ner eller nåt innan William ska börja där ;) 
 
Kort hår Kitte hade där, fan vad det växer.
 
<3
 
Sötisen som bara ville vara med Kitte när dom kom hem från dagis. Skulle sitta bredvid han, jag fick inte ens söva han som han annars alltid vill x) Efterlängtat, han har varit mer mammig och mer bråkamedKitte men nu verkar det ha vänt. Peppar peppar.