Kopparhår

Färgade håret igår. Fan vilken skillnad det egentligen blir på bara 3 månader, hade ungefär den här färgen efter förra gången också som jag färgade. Dock syns inte utväxten så tydligen när de bleknar sådär mkt eftersom jag har rödare pigment naturligt, men alltså vad hemskt egentligen att de blir så😂

Kanske får bli blond till vintern igen så kan inte så mycket färg "falla av" iallafall ;)

Midsommar

Här ligger jag i stugan i sängen och känner mig för ful för mitt eget bästa. Hjälpt till lite i köket och ordnat inför middagen, mamma tappade bort handlingslappen när vi var på Coop i stan så skulle å köpa det hon glömde. Men hade/har inga snygga kläder att ha på mig så låg i sängen istället och bet mig i tungan för att inte storböla så Kitte fick gå till affären och även göra frukosten färdigt till Wille.

Kände mig någorlunda mänsklig med kläderna jag tillsist valde tills alla andra också började byta om, plötsligt kände jag mig som en uteliggare som gått i container i jakt efter kläder. Fick bita mig i tungan igen och nu ligger jag och vill sjunka genom sängen.

Puben är öppen idag här i byn å mamma erbjöd sig att vara chaufför, blankt nej på att jag ens orkar försöka göra mig snygg för att gå dit. Längtar till ikväll när man får dö i sängen i flera timmar.

Sån dag idag med andra ord.

#livetmeddåligtsjälvförtroendefortsätter Loka chokladbollPÅ RIKTGT (om jag förstår bilden rätt), BLIR muppar verkligen ännu mer muppar av att denna Loka innehåller smak av chokladboll? Jag menar, vad fan ska man annars kalla den om inte för innehållet? SHIIIET, nu får väl folk ge sig!

Vi får nog tyvärr kasta all mjölk här i världen i soporna för mjölk är vitt, likaså min hud så känner mig alldeles för kränkt för mitt eget bästa.

Loka med lakritssmak då? Är inte det också rasistisk i sånna fall?

Hade den bästa av alla smaker som går att uppfinna varit "med smak av vitchoklad"? Fattas då bara att man för in färgerna gul och svart också i samma Loka-namn, fast iofs kan man göra korken svart och flaskan gul. Vilken affärsidé!

Men vänta nu, alla nyanser av alla de färger då? 

Nej det här funkar inte, lägg ner Loka-industrin innan folk går in i väggen av att söka efter fel. @arg 

(Bilden handlade förhoppningsvis om att ha gått för långt med äckliga smaker, det kan jag köpa, men handlar det inte om de- köper jag inte klagomålet och kan nog likaväl handla om vilket som.. Folk alltså..😜) arg i förebyggande syfte här👍