Dag 2 med bus

Dag 2 som jag skulle köra med bus gjorde jag allting tvärtom än man skulle göra. Använde handskar för då slipper man tvätta händerna = inga fläckar efter vattnet blir det på så vis. Vad är det första jag gör när jag har bort handskarna? Jo, tvättar händerna! Alltså whaaat??

Kollade på en film innan hur en tjej gjorde, hon tog med salva på papper efteråt och torkade bort försiktigt (efter hon satt bus) i tex armveck, vid läpparna, fotknölarna osv var man inte annars heller har så mycket färg.

Vad gör jag? Torkar ENBART med torrt papper och SEN satte jag salva och kletade lite i armveck åde. DUBBELWHAT??? 

Så igår blev det inte så bra som jag ville ha de, ansiktet blev jättebra och så jävla kul att känna sig fräsch i ansiktet utan att ens ha smink!!

Iaf så tvättar jag händerna säkert 20 ggr per dag på jobbet så händerna blev vitare än armarna.

Lösning: satta tandkräm ist i armvecken, runt handlederna och var de såg fläckigt ut på händerna, sen tog jag en varm dusch och skrubbade allt utom ansiktet.

Så idag är det svinabra igen och lagom mycket😄

Lärdom: räcker att smöra en gång för att få den "ljusaste" bruna färgen för mig. Ansiktet möjligtvis två dagar för där fastnade det inte lika lätt😄

BUS

(Brun utan sol) betyder de, lärde Google mig. Blev inspirerad av Linnea att testa på de. Satte igår över hela kroppen och idag är jag lite brunare (svårt att få med på bild de bara), ansiktet är det ingen större skillnad på dock.. Kanske bra de egentligen, man kan sätta 4 dagar i följd beroende på hur mörk man vill bli.

Tror jag är nöjd som det är nu eller så sätter jag idag också så får det räcka sen 😉 

Var 3 dag skulle man smörja in sig för att resultatet ska hålla sig och engång i veckan ungefär ska man börja om från noll (skrubba sig ordentligt osv), eftersom hudcellerna byts ut/dör(?) efter en vecka eller vad det var så för att undvika att bli fläckig när det gör det så ska man skrubba sig.

Igår var ju första gången jag satte så skrubbade hela kroppen så färgen fastnar bättre, sen smorde jag in mig med hudlotion och när den torkat så smetade jag slutligen på med massa bus så varje område blev täckt. Sen sprang jag näck till det torkat, 20 min är rekommenderat att vänta men jag väntade betydligt längre när jag ändå var ensamhemma å allt 😁
 
Blev faktiskt bra, enda som blev mindre bra vad väl händerna. Svårt att få det bra där utan att de ser lite flammigt ut, så om jag sätter i dag ska jag används plasthandskar. 

Händerna och ansiktet är bäst att sätta sist på läste jag, mellan fingrarna osv så det blir så naturligt som möjligt. 

I ansiktet är det lite creepy att sätta, man ska vara försiktig att sätta vid brynen, läpparna, hårfästet och ställen där det lätt kan se knasigt ut med för mycket.  
Rubrik

Jobbhelg denna helg, det som brukar vara tråkigt med dessa helger är att dom helgerna är jag barnfri. Ska iaf passa på att pressa godis till middag när jag kommer hem. Vilket man annars inte kan göra direkt😁

Hade räknat med att vara barnfri ons-sön eftersom det var röddag igår å idag är ju folk lediga plus att det är Tonys helg, (T brukar komma med W torsdag morgon innan sitt jobb annars) men Wille kom hem på morgonen ändå men vid halv elva så att jag hann inte sakna han så länge. Hade dock redan då under kvällen på ons hunnit ha ångest och släppte en tår eller två. 

Dessutom plågar jag mig själv med ångest å dåligt samvete som "jag pussade aldrig Wille innan han for iväg", osv, massa döfjantiga grejer som mal (maler?) i skallen på mig. Wtf? Saker som känns dödeprimerande då låter patetiskt sen i efterhand😏😂

Varje gång han ska iväg känner jag hur underbart det hade varit med en till knodd som underhåller en när Wille är hos sin far. Inte bara därför då såklart (😂) vill hur som helst ha en till, typ i förrgår. 

Well well, lite fredagskänslor man känner såhär varannan fredag. 

Nästa vecka har Kitte ledigvecka å jag jobbar bara må och ti, feDt med värt. Längtar ihjäl mig åde.

😂😂😂😂😂