Vojnevojne

Kul liv jag har, ska på bröllop ihelg och eftersom man är på smällen så passar inte favvojeansen med hög midja. Och eftersom dom misslyckats med preggojeans så måste jag ha kofta på till ungefär allting jag har på mig.

Pga de går de inte att lätt klä sig snyggt som förr i tiden för tröjan/linnet jag har måste passa till en kofta.

Alla andra lär väl ha balfrisyrer och klänningar på bröllopet medan jag kommer som direkt ur tvättstugan. Yeeey.

Fml

Finns inget roligare än bebiskläder

JAG VILL HA BEBIS TYP IDAAAAG. Jag håller på att plåga mig själv med att kolla på bebiskläder, går ju inte att låta bli. Det kryper i själen av denna väntan, jag avlideeeeeer!!!

Såååååå himla mycket fint till bebisar så det är heeeelt sjukt. Hittat massa plagg i storlek 50-56, dock känns de riskabelt kanske att köpa storlek 50? Kanske blir för litet när ungen kommer?

Samtidigt kunde Wille ha storlek 44-46 (eller vad de nu är för storlek som är under 50), när han var 49cm när han kom. SvÅååååÅrt det där med om man ska chansa på fler mindre plagg också eller ej.. 2 uppsättningar med storlek 50 har vi hemma iallafall.

What to do?🙄

Lite negativ energi, varsågoda

Höjden av ångest är ju när man ska duscha, och inte bara duscha som i schampo, tvål balsam - ut ur duschen. Utan när man ska raka sig också och sätta nån slags behandlingsgrej i håret som frissan skickade med och man vet att man kommer bli kvar i duschen i minst år, har man otur så två år.

Annars idag har jag lagat världens snabbaste mat- nån kycklingblandning som man bara värmer på spisen och nu väntar jag på att klockan ska bli 14.30. Då ska jag till lss kontoret och lära mig itas jobb så jag känner mig mer säker på de, eftersom jag ibland hamnar dit när vi har disponibel tid osv.

Har denna månad fått känna på hur det är att vara fattig student, FATTAR INTE ENS. Eller jo, egentligen. För har köpt dyra julklappar och än är de långt ifrån alla som ska ha julklappar som vi köpt till. Well well, man får skylla sig själv som aldrig börjar redan efter sommaren med julklappar, då blir det ist en smäll på käften.

Sen en till sak som inte är billigt är ju att jag måste köpa kläder hela tiden, beställde en jacka igår och måste snart beställa mer preggokläder. Mamma köpte massa preggokläder till mig för någon dag sen, men PROBLEMET är att ingen verkar ha uppfunnit preggojeans med HÖG midja bak. HUR svårt ska de va å göra? Midjan kan väl va kortare fram för det och med högt tyg som går över hela magen, men när själva byxkanten slutar ovanför stjärtskåran och efter de kommer tyget som går högt så känns de ju jävligt obehagligt.

PLUS att det är MER än svårt att hitta preggotröjor som passar eftersom dom inte kan vara för tajta- för kanten på jeansen slutar så långt ner å trycker upp lovehandsen i nacken osv. Så måste hitta tröjor som inte är för tajta men samtidigt tajta, men inte slimmade efter ryggen. Ja väldigt stora problem och innan man har hittar saker som passar så hinner man fylla garderoben med saker man TRODDE skulle sitta bra.

Det är kul nästan jämt åde.

Så kan vi ju avsluta med positiv energi, på världens finaste pojke och på en som är ännu mer minimänniska än den större minimänniskan 😍 :