Äkta Kirunabo..

..r gillar att frysa.

Jag som trodde jag var född till att svettas hade nog fel, var nog "bara" (MEN NOG SÅ HEMSKT) under tiden som jag var gravid och sen ammade. Trodde då att det alltid varit så, kändes väl som en evighet eller något 😂

Nu för tia fryser jag ofta, SKÖNT, önskade förut att jag hellre skulle frysa än svettas och nu när det gått i uppfyllelse och jag har facit i handen så måste jag säga att jag håller med mig själv. 

Kanske man skulle våga köpa sig en stickad tröja nångång ändå, eller nå annat skönt å varmt😁 man kan bli glad för mindre.

Mvh (null)Umeå ja

Vill börja med att dela med mig av denna bild: 
(null)
Alltså HAHA osv. Längtar till den går mitt över hela pannan. Delikato👌🏼

(null)

(null)
Lite nya bilder till bloggen tänkte jag, men så har (hade) jag inga, så jag tog selfiesar. Klaga inte på mig, klaga på iCloud!

Gissa vad jag gjorde idag? Kanske varit med min familj eller släkt? Eller kanske både och? 
Ohja. Först var ita här, sen kom Fammo och faffa hit och surrade, drack kaffe och innan barna skulle lägga sig var mamma hit. Ja ni hör ju, jag är inte gjord för att flytta ifrån denna stad och släkten. No way, så det passar ju ypperligt att jag trivs i denna stad. Det blev mer självklart efter en helg i Umeå för nån vecka sen😂 ja de har jag inte skrivit om ens..

Där var jag och ita iaf för att hälsa på/bo hos Emma i 3 nätter (to-sö), vi hälsade även på Johanna där. SÅÅÅ TREVLIGT!! Åt god jävla mat, tapas (VILL ÄTA DE VARJE DAG I RESTEN AV MITT LIV!!) lunchade på ett annat ställe där det var buffé med sushi, vårrullar och allt sånt där underbart. Fick 2 böter, KÄNNER INTE SÅ VÄRST STARKT FÖR ER UMEVAKTER, ja.. skräckis på bio var vi å såg. Skrattade varje kväll så jag kiknade (stavning?) och sånt! 

Så varför blev det då självklart för mig att aldrig flytta?
1. Böter var man än står med bilen pga ca 0 allmänna parkeringar 
2. Parkeringar kostar fan överallt på stan 
3. För stort 
4. Var fan rädd för terrorister, blev nojjig ja. Känns tryggt i denna Kiruna-bubbla, än. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

To do

Idag var det Kittes tur att vara morgonpigg, dvs stiga upp med barna för att göra William redo för dagis. Mycket skönt må jag säga, var så trött i morse så jag kände mig döende(😂😂). 

Kaffe.. (Påtal om morgon), fan vad jag älskar dig. Och speciellt på morgonen. Och Cappuccino och latte, fan vad jag älskar er med. Blev så sugen på Cappuccino idag så jag tog med mig mamma och William till ett fik. Kaffe = lycka. Mitt på dagen när man druckit lite redan så är det inte ens speciellt gott, men gemenskapen gör det gott? Fattar inte själv, men ändå. Kort å gott så älskar jag kaffe ändå☕️

Mycket på g den närmsta tiden känner jag:
▪️Imon MÅSTE jag hämta ut piller, för vill icket ha fler valpar i magen och hämta ut mer magmedicin till Novalie. 
▪️På söndag ska jag och Linnea vara med barna på gymnastik, läääängtar
▪️Måndag eller tisdag ska jag med mamma och ita å äta sushi 
▪️Innebandy för William på måndag
▪️ Tisdag ska jag på medarbetarsamtal, verkligen jättelätt att prata om jobb när jag inte varit där på snart 1 år och inte ska dit heller den närmaste tiden 🤔
▪️ Åka till Merta nångång nästa vecka, tror jag 
▪️ Alla dessa resterande jävla julklappar. Började förra månaden å köpa, det var kul dom första julklapparna. Nu med hälften kvar så står det mig upp i halsen. Tur jag och ita köper allt gemensamt till släktingar så det gör det lite roligare.

JUSTE. iCloud helvetet förstör mitt liv. Har det också på ▪️-listan. Radera allt bråte för att sen börja fota Stl 62 kläderna för försäljning.

Finns det nånting värre än när det inte går LÄTT att höra av sig till företag (?) = iCloud och andra ställen dit man helst vill ha ett direktnummer att ringa när man är i eld och lågor? Öh nä. Inte en jävla mailadress heller kan bara enkelt stå i ett hörn. Man ska trassla in sig i hemsidan å svara på korsfrågor osv. 

Jag ger upp snart. Raderar nog iCloud och får oftare föra över bilder till hårddisken och hoppas på att inte mobilen pajjar däremellan. Vilket den nångång kommer göra. 
(null)
Nyaste investeringen👆🏼 beställt för 2 månader sen men inte funnits inne😍