Rubrik är lika svårt att komma på som en snygg övergång från ett "ämne" till ett annat

Jag älskar fan att vara mammaledig, helt underbart, saknar inte en sekund av arbetslivet. Skulle LÄTT kunna vara hemma resten av livet och bara strosa runt och leva life med barnen. Alltså LOOOOOVE IT!!


Älskar kittes skift också, fm veckan slutar han i bra tid och är hemma vid 15. Sen är de skönt när han har em veckor för de är rätt härligt att vara ensam ett tag när bägge ungarna somnat, och sen är ju hans ledigveckor heeeeelt underbara. 

To do listan för imorgon (påtal om snygga övergångar):

🍼 Vara till Lindex och lämna tillbaka 2 vintermössor som William inte ska ha (beslutsångest ni vet så tog hem 3 färger)
🍼 Vara till röda korset med några påsar kläder, bärselen osv 
🍼 STORstäda
🍼 Byta sängkläder 
🍼 Kolla efter krukor och kuddfodral till tv-rummet (😴)

Ja, var väl de. 

Älskar att ha i ordning, och noll disk i diskhot är cirka den ljuvligaste synen som finns, kan man inte tro att jag tycker vissa dagar dock (😂), men HAAAAaaaa444ATAR att dammsuga!!! 


Förutom att vara hungrig så finns det en till sak här i livet som är hemskt, nämligen att dammsuga. Saker som händer/är jobbiga med att dammsuga:
1. Man blir svettig 
2. Man blir galen/arg/sur/bitter/mordisk osv
2. Alla jävla grejer är i vägen HELA tiden, typ mattor, trösklar, barn osv
3. Dammsugaren följer sällan snällt med så man får dra hårt i slangen för att liksom visa att man menar allvar 
4. Trånga ställen där man måste ta bort själva munstycket längst ner för att komma åt, TA ER
5. Ett av det allra värsta är att dammsuga under sängar som är 1km åt båda hållen, vilket gör att man nästan måste klä av sig för att inte svettas ihjäl under denna prestation 
6. Alla grejer som kommer fram som gömt sig under sängen är SÅÅÅÅ irriterande, ex chipspåsar (ja fråga inte mig, fråga min sambo), smutstvätt, eller typ en tutte som ligger längst in som man knappt når med ens dammsugaren 
7. Men det värsta tänkbara scenariet är väl ändå om sladden inte räcker så man måste börja byta uttag också, DÅ mina damer och herrar är det kokta ägget stekt🥚🍳

Ja ni hör ju, det där får Kitte ta. Plus att han får städa toan (ALLTID så mycket damm där!! Usch för att få rent toaletter!!)

Dammtorka och skura gör jag gladeligen, "skura gladeligen" innebär då att dammsugningen är BRA gjord.

Nu vet ni😂 godnatt🌖🌗🌘🌑🌒🌓🌔🌚


Göra sig av med några kilo kläder

Här ligger jag å väntar på att kitte ska sluta jobbet. Rensat willes babykläder från storlekar 56-92, eller snarare så sparade jag sånna plagg jag har starka känslor för (ett fåtal) och ska göra mig av med resten. En kompis som har en bebis på 9 månader får de hon vill ha å sååå. MEN ALLTSÅ, hade väl en vision av att spara kläder for ever and ever. Till tex syskonen när dom får barn, när kompisar får barn osv. Typ "åh en ny unge, dags för Sanna att dela ut kläder". 

Meeen insåg att så lär det ju aldrig bli (eller ja kanske det hade blivit men iallafall). Ita har plockat vissa plagg för framtida bruk, men inte så kul å kanske "modet för 10 år sen, ja tack", nä jag vet inte. vet inte ens om jag vill ha fler barn sen å då har dom legat i förrådet i onödan. Kul å köpa nytt å för varje unge. 

Novalies kläder kommer jag nog också spara några år dock, älskar "flickkläder" snäppet mer om jag ska vara ärlig. ÄLSKAR DOM!! 

Sen var det bara resten av Williams gamla kläder kvar att gå igenom då, fram till storlek 104.. ;) 

Nya möbler på G

Vi är ju så satans sega här hemma på att ta tag i saker. Tex så har sladden från tven gått rätt uppför väggen till uttaget som är vid lampknappen i ca 2 år, men nyligen har Kitte fixat förlängningssladd och kabellister så det ser trevligare ut nu. 


Våran soffa var jag less på innan vi ens hade bott här en dag pga divanen åt fel håll, och igår beställde vi ny soffa, tv bord och matta. 

Sen återstår ny TV-bänk och tv, men det tycker den mer ekonomiska människan av oss två att vi kan vänta en månad med. Vem orkar ens vänta och vad är vänta för något?!

Jag ändrar mig alldeles för ofta i tycke å smak så innan vi hade bestämt oss för bord och slutligen tröck på BESTÄLL, så hade jag uppe runda marmorbord i några dagar på "bokmärken" som jag tyckte vi skulle kolla på, å ha 2 i olika storlekar bredvid varann. Tur där att vi var sega i vanlig ordning eftersom jag någon dag efteråt kom på att jag ville ha ett vitt lövformat bord med ett mindre likadant bord bredvid. Hmm. Väntade ytterligare några dagar pga lathet att beställa och det slutade med ett vitt runt bord. 

Jag gillar ju lövformade bord å, men älskar när kitte också yttrar sin åsikt om inredning sååå det avgjorde😋

Kommer nog bli toppenfint och fräscht det här. Dock är mattan "åter" i slutet på oktober, så innan den landar i Kiruna är väl årtalet 2027. 

Sen nya kuddar, krukor, blommor och upp med marmorklockan och nånting annat (men vad?) på väggarna så blir det fiiint😍 

Beställde btw ett hörnskrivbord till kitte som han kan ha datorn på (eftersom han slängde sitt förra bord å förde upp datorn på vinden, men nu är datorn nerplockad igen och står förtillfället på köksbordet och tar plats), paketet kom och kitte öppnade den och uuuut koooooOoooOom en MALMBYRÅ. Jaha kul som fan, så 2 veckor till ska vi vänta på att få RÄTT grej från Ikea. Dock kommer den samma datum som bordet skulle komma så en kan ju hoppas på gratis frakt i samband med den rätta varan😁