Rubrik är lika svårt att komma på som en snygg övergång från ett "ämne" till ett annat

Jag älskar fan att vara mammaledig, helt underbart, saknar inte en sekund av arbetslivet. Skulle LÄTT kunna vara hemma resten av livet och bara strosa runt och leva life med barnen. Alltså LOOOOOVE IT!!


Älskar kittes skift också, fm veckan slutar han i bra tid och är hemma vid 15. Sen är de skönt när han har em veckor för de är rätt härligt att vara ensam ett tag när bägge ungarna somnat, och sen är ju hans ledigveckor heeeeelt underbara. 

To do listan för imorgon (påtal om snygga övergångar):

🍼 Vara till Lindex och lämna tillbaka 2 vintermössor som William inte ska ha (beslutsångest ni vet så tog hem 3 färger)
🍼 Vara till röda korset med några påsar kläder, bärselen osv 
🍼 STORstäda
🍼 Byta sängkläder 
🍼 Kolla efter krukor och kuddfodral till tv-rummet (😴)

Ja, var väl de. 

Älskar att ha i ordning, och noll disk i diskhot är cirka den ljuvligaste synen som finns, kan man inte tro att jag tycker vissa dagar dock (😂), men HAAAAaaaa444ATAR att dammsuga!!! 


Förutom att vara hungrig så finns det en till sak här i livet som är hemskt, nämligen att dammsuga. Saker som händer/är jobbiga med att dammsuga:
1. Man blir svettig 
2. Man blir galen/arg/sur/bitter/mordisk osv
2. Alla jävla grejer är i vägen HELA tiden, typ mattor, trösklar, barn osv
3. Dammsugaren följer sällan snällt med så man får dra hårt i slangen för att liksom visa att man menar allvar 
4. Trånga ställen där man måste ta bort själva munstycket längst ner för att komma åt, TA ER
5. Ett av det allra värsta är att dammsuga under sängar som är 1km åt båda hållen, vilket gör att man nästan måste klä av sig för att inte svettas ihjäl under denna prestation 
6. Alla grejer som kommer fram som gömt sig under sängen är SÅÅÅÅ irriterande, ex chipspåsar (ja fråga inte mig, fråga min sambo), smutstvätt, eller typ en tutte som ligger längst in som man knappt når med ens dammsugaren 
7. Men det värsta tänkbara scenariet är väl ändå om sladden inte räcker så man måste börja byta uttag också, DÅ mina damer och herrar är det kokta ägget stekt🥚🍳

Ja ni hör ju, det där får Kitte ta. Plus att han får städa toan (ALLTID så mycket damm där!! Usch för att få rent toaletter!!)

Dammtorka och skura gör jag gladeligen, "skura gladeligen" innebär då att dammsugningen är BRA gjord.

Nu vet ni😂 godnatt🌖🌗🌘🌑🌒🌓🌔🌚