Uppföljning:

För några inlägg sedan skrev jag att vi skulle köpa en skoter till William och "Den kommer gå sönder efter 1-2 körningar. NI HAR MITT ORD PÅ DE!! Fordon är fan värdelösa skitsaker EGENTLIGEN"

Guess what? Jag brukar hålla mina ord. Han körde runt en snöhög utanför mamma å pappa och när den sen togs till Kangos för att han skulle få köra mer där så hann han över halva sjön (som är bredvid stugan), så gick remmen av🙃🙃

Kitte har beställt nytt å det kommer lagom till sommaren. Man ba 😚🙏 🔫

En till sak jag skulle uppdatera om, från en skoter till en Scooter ;) : 
👆Färgen blev inte rättvis på denna bild, men älskar sidebagen🙏

LÖV IT!!! helt fucking underbar på alla vis. MEN vem vet, det är ju TYP ett fordon. Så oddsen bör inte vara på min sida.. ;)


Tur man blir mindre pinsam med åren. ish.

Hmm haft bloggen i 11 år och gjort 1143 publicerade inlägg. Det är ju cirka 104 inlägg per år i genomsnitt?!?! Mycket bättre siffra än jag trodde😂 (om det stämmer, inget geni i matte direkt).
Har väl haft år då jag knappt skrivit och sen år då man ordbajsat mer osv. Men ändå. Imponerad över mig själv.

Mycket pinsamt och konstigt har man skrivit genom åren så man vill daska sig med skämskudden i ansiktet. Well well, livet gick vidare ändå.

En av dom första bilderna på bloggen, varsågoda (😂😂): 

Shoppa skor till 1 åringen

Eftersom K har em-vecka så fick jag träna vid lunchtid idag, det tar oftast emot att träna så "tidigt" när en är trött å seg. Medan jag var på gymmet och nästan var klar (hade en övning kvar att göra samt 2 repetitioner till i den jag då höll på med), så ringde Kitte att han behöver sin börs då han och Novalie var promenerandes påväg till stan för att köpa skor till henne.

Så lite hastigt och lustigt avslutade jag gymvistelsen och följde med dom till stan. 


(98% av alla bilder på'na är såhär skarpa och osuddiga)

Hittade även nu begagnade byxor till William, eftersom han förbrukar byxor som jag förbrukar mjölk. Hans högra knä har tydligen en inbyggd kniv då hans byxor alltid är håliga just där. Slängde senast idag ett par byxor och satte på han ett par andra med ett mindre hål (😂). 

Alla utom adidas för 50kr, han som gillar fjärilar också 😍