Julen

Hade kunnat få en rekordlång sömn i natt, somnade vid 22 (somnar annars vid halv 2 kanske), men Kitte väckte mig vid 1 för att Novalie hade skrattat läskigt i sömnen😂

Sååå, jag kunde inte somna om plus att Nova vaknade efter ett tag. Så 3 timmar var vi vakna innan jag fick sova 3 timmar till tills Nova bestämde sig för att det är morgon.

Men vad är väl en bal på slottet💁‍♀️



Jul har det ju varit och mysigt var det. Föregående år har vi alltid ätit jul-brunch hos mamma och pappa, men nu åt vi det hemma. Luuuuugnt och skönt. Sen öppnade vi julklapparna vi köpt till varann inom familjen.

På förmiddagen sen åkte vi till Mommo där resten av våran släkt var. Käkade och fick besök av tomten. Där öppnades paket som var till och från släkten.

Slutligen åkte vi hem till oss mot kvällen och fortsatte äta (😂), drack glögg och öppnade det vi inom min familj köpt till varann.

Nu väntar det jobbiga, vara till tippen med alla kartonger och papper samt att rensa Willes rum.









Och på juldagen firade vi pappa som fyllde år och Daniel som fyllt år. Pappa fick sälskinnshandskar av oss barn och var så nöjd så han dog. 

På kvällen var vi ju ut. Förfest hos ita med Frida och hennes syrra, Ita och Jesper, Tony och Daniel med hans polare. Såå kul!!! 




Kommentera här: