Åkpåse och tacogratäng

Äntligen en åkpåse till bilen åt Novalie och en Ulloverall är beställd, så snart kan vi åka bil igen. Nu måste vi "bara"sätta stolhelvetet så den sitter perfa. HATAR MONTERING AV STOLAR, blir på dåligt humör av bara tanken. Sen ska den fan inte bort fören dagen den ska helt ut ur bilen. 
(null)

(null)

Denna helg är fullspäckad av roliga grejer. Imorgon efter Kittes jobb ska vi hälsa på Sebbe, Frida och Luna, efter det ska vi å kolla när mamma pappa bröderna och pappas bff med familj bowlar. Vi skulle också ha gjort det, men pga missförstånd så blir det inte så eftersom alla banor nu är fullbokade. Tänkte att vi kan sitta och dricka kaffe och kolla medan Wille spelar med dom andra.

Sen har mamma haft som förslag att vi ska turas om att laga mat och bjuda alla (vi, syrran och dom själva). Så tog tag i saken och ska bjuda dom på tacogratäng på söndag tänkte jag. LITE prestationsångest, men brukar vanligtvis göra recept efter dennes blogg och det brukar vara lätt å gott, så kan väl inte bli helt fel. Sen är det ju SÅ mycket lättare med matlagning än bakning tex, eftersom man oftast ändå kan PROVSMAKA maten om den är som den ska- tillägga osv. 

(null)

Kommentera här: