suck

🕵️‍♀️När folk vänder kappan efter vinden, man ba okej, eran existens runt min zon är fett med onödig. Egentligen. Sätter på mig solbrillorna och kollar åt ett annat håll. Ni tror jag kollar på er, men mina pupiller pekar åt ett annat håll like👇


Omtänksamma onge

Jack (även kallad William) "flätade" mitt hår idag och fotade resultatet eftersom jag inte orkade gå till spegeln (😂). Men COOL bild må jag säga!

På tal om Wille så bakade han med min mamma till oss i förrgår, ananajpaj. SÅ JÄVLA GOTT!!! Laktos och glutenfri dessutom, godare än vanligt😍 han sparade såklart en bit till moster som ingen annan fick röra. Och idag på innebandyn fick dom några godisar var såhär innan påsk. Den sista godisen sparade han också till moster.

UNDERBARA UNGE!!! 

Nåt jag däremot ibland håller på att bli galen över är när han pratar NON STOP? Har SVÅRT att vara intresserad många gånger. Hoppas jag döljer det bra. Dock svårt att dölja när jag säger "var tyst nu ett tag å klä på dig färdigt". Och tjaaatet. GUD vad man får tjata många ggr. Speciellt när vi ska iväg. Uppenbarligen jag som börjar för sent med kläpå-grejen så tålamodet tryter, men ändå. 

Ex på massa prat:
- Hur många nätter är det kvar till vi ska till stugan?
-5 
- menar du såhär, 1, 2, 3, 4, 5? Och när vi har sovit 1 natt så är det 4.
-mmmmmmmmmmmmmmm 

(🤣😥)

Man (jag) kan inte vara duktig jämt🙃Vagndjungel

Insåg hur mycket jag ogillar våran vagn nu när sittdelen är på istället för liggdelen (Willes gamla vagn). Sååå vi ska köpa en ny vagn. Skrivit till två miljoner människor ungefär som har vagnar till salu i jakten på den perfekta vagnen för oss😇

Finns vagnar som kallas "ergonomiska" (sitsen lutar så benen är uppåt på barnet) vilket absolut inte är bra ELLER ergonomiskt alls enligt nymo. Så sån vagn är helt uteslutet så letar efter en vagn med "vanlig", traditionell, plan sits.