Tradera

Jajaja jag älskar barnkläder och jag LÄNGTAR tills Novalie har stl 80 så jag kan börja om med alla kläder och ha mer färger i hennes lådor än rosa. Eftersom vi både köpt och fått massa kläder upp till stl 74 så är det de som ligger i lådorna. Och en var ju inte lika klok då när dessa kläder införskaffades som en är idag.

Älskar rosa som färg, men eftersom nova är så mycket mer än en "gullig prinsessa med massa rosa" så ska hon ha alla färger. 

Och påtal om de måste jag klippa några av Willes söndriga byxor till shorts så han har fler än blåa tråkiga shorts. Har emot blått till killar också. Blä. Marinblå är dessutom en tråkig färg. Men men, man var hjärntvättad då, inte nu. Tröst tröst.

Ang Novalie så kunde jag inte hålla mig helt så budade hem från tradera dessa underbara plagg nyss😇älskar att vara ledig

Premiär för att göra två inlägg efter varann tror jag bestämt.

MEN, plötsligt slog mig tanken att kitte bara jobbar 2 veckor till innan han blir föräldrarledig med Novalie. Och då byter jag unge och är föräldrarledig med William. Så från 1juni till 27aug är vi lediga tillsammans. LAJF❤ och ledig hela sommaren kommer jag vara ytterligare 2 år efter denna pga jag har sååå många dagar att ta ut med Wille🙏 


Höjdpunkt

Här ligger jag med telefonen när jag hade behövt gå på toa💩💩

Höjdpunkten när ungarna somnat på kvällen är för mig, kolla telefonen ifred med GOTT samvete och för kitte är de att spela. Sen umgås vi innan vi ska sova😂😂 löv it. 

Idag var gymmet stängt igen när jag skulle köra överkropp, pingst är det visst. Mycket störande när man var taggad. Får göra ett nytt försök i morgon. Så satans tråkigt med överkropp så gaah. Men kör nog med maskiner imon istället för hantlar. Tycker de är svårt att få till det rätt med maskinerna när man kör axlar/rygg så har därför använt hantlar till olika övningar.

Vilket jag iofs kan göra imon med till just dom musklerna å köra tri/bi med maskiner. Så får de bli. Om rummet för hantlar åde inte är upptaget dvs.
Söta blommor jag fick av mamma. Kitte trodde det var låtsas-blommor så han tog i för kung och fosterland när han tröck ner ena blomman i hålet. Så Ja, den knäcktes å ligger numera å flyter (drunknar) på bottnet. Rip.