Bh:n på

Btw. Jag är mycket lustig. Vet inte huuuuur många gånger det under min livstid har hänt att jag i SÖMNEN klär på mig i panik. Oftast bara bhn. I natt också. Drömde att det var fler folk som sov i vårat hus, så jag tänkte att jag måste ju iallafall ha på mig en bh ifall någon kommer in.

Många gånger har jag drömt att någon är påväg hem till oss så jag klär på mig snabbt som fan för att sen tänka "men vänta nu".

Har några gånger drömt att de plingar på dörren. Ja, allt sånt. Och såhär har det varit i flera år🤔

JUSTE. Sen kan jag drömma att nån främling ligger bredvid mig och att jag då blir obekväm med att jag bara ligger här i trollor. Brukar fundera hur jag ska be denna främling att sluta hålla armen om mig. (Är ju alltså Kitte som jag tror är främlingen).

Ja sjukt. Fett obehagligt är det🙄
Man kan undra vad jag varit med om i mitt förra liv. Nä men lite så 🤔

Älskar ledigheter

Äntligen är Kittes eftermiddagsvecka slut, så tråkigt när han är borta fram till 00.30 på nätterna. Imorgon början han ledigveckan. Jag jobbar natt må och ti sen är jag också ledig🙌

Morgondagen firas med storstäd, för på tisdag får jag finbesök hit. I form av gamla kollegor. På tisdag kommer även Ikea-leveransen så vi får sätta grejerna från kartongerna in i byråer. SKÖNT.

Och på tal om Ikea så åker jag, mamma, mommo, ita och moster till Happis på fredag😍 En 70 års present till Mommo att vi bjuder henne till Ikea och på en hotellvistelse. Ska bli SÅ kul. Älskar hotell. Eller snarare frukost. Hehe.
Min kropp

Jag och Wille målar naglarna. Wille "du borde ta glitter nästa gång, det är ju så fint. Fast det är ju din kropp så du bestämmer själv"

Jag "du är så klok"

Wille "du har ju lärt mig så mycket, och kitte också, så jag vet så mycket" 

😍😍

MAN BLIR SÅ VARM I HJÄRTAT FÖR VARJE SMÅSAK- I RÄTT RIKTNING FÖR MÄNSKLIGHETEN- SOM ENS EGNA BARN TAR❤