Boxning

Nåå, äntligen måndag. Snart är det fredag, man ska ju tänka positivt. Jag och Sandra har boxning i dag, Emma ides inte följa och hon skulle fixa någonting. JAG ska SÄGA en SAK jag HATAR med MITT hår.

OKEJ, mitt hår kan man inte fixa till. JO, jag kan fixa det, tupera och spraya så det är snyggt på morgonen, sen när Sanna går till skolan 30 minuter senare, hur tror ni håret ser ut då? JUSTE platt!!! PLATTRE ÄN DET VAR FRÅN BÖRJAN!!! Det är så jävla irriterande så det inte är sant!

I övrigt, på idrotten idag så hade vi badminton, det är kul tycker jag! Speciellt i 9:an när jag och Sandra körde så seriöst. x-) I helg var vi i stigan, det var lååååååååååååååååååååååååång tråkigt! Vädret sög och det enda jag gjorde på lördagen var att sova, läsa, sova, läsa, sova och sen gå till fammo och faffas stuga för att äta middag. God middag, varför laga gamla alltid så god mat? Dom är erfarna, aaaahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mitt livs största fråga kom jag just på! Jag känner att jag hade kunnat sitta här och skriva hela dagen lång, men har jag tid? NEJ. Jag ska äta middag och sen, gissa? Det börjar på P och slutar på lugga.

Det ska bli sååååååååååååå kul att gå på boxningen i dag. :) Sen efter det ska jag hem och duscha, kolla tv, läsa boken kanske, sova. Vakna, pissa, äta frulle, borsta gaddarna, sminka mig, borsta håret, göra tappra försök att spraya det,  klä på mig, packa väskan, släcka lamporna gå till skolan. Komma hem, göra läxa, kolla tv, ringa Sandra för oskull, kolla tv, göra lite mer läxor, osv.http://www.blueride.se/images/th_ct_boxhandskar_rosa.jpg