Lillprinsen

Mjaa hej. Om 32 minuter i denna skrivandets stund så slutar jag jobbet. Lät icket som en korrekt mening, men oki.

Planen efter jobbet var att va till gruvtrollet med Wille syrran kitte Henke och Linnea, men de slutar nog med mig Ita och Wille. Kittes bror kommer till stan tidigare under dagen än tänkt och Henke eller Linnea hade feber (ja nån av dom, att tolka hennes mess är som att tolka bibeln, höll jag på att säga). Så jag gissade på ett ungefär vad hon kunde tänkas menas där bland alla bokstäver🤔 😂

Imon ska folk härja, hoppas för GUDS SKULL att vakterna har VETT i skallen och inte släpper in nå mindre smarta folk in till krogen OM dom är utklädda till clowner. Blir arg av tanken ens att de GARANTERAT kommer finnas sånna hemska människor som leker kul och ska göra de bara för att. Synd att jag inte är vakt helger som denna. Blev ju inte polis så då blir man ju vakt, sägs de. Skoja, säger nog pass på båda dom jobben.

Får se vad jag själv ska hitta på imon, nykterist som man är. Äta godis och pussa ihjäl ungen låter bra tycker jag😎👌

Påtal om ungen har han haft hosta från helvetet igen. Hoppades dom dagarna var förbi och att de skulle förbli "under kontroll" tills de (förhoppningsvis) växer bort. Men ej, i TOLV jävla dagar han har hostat så lungorna nästan kommit ut. E4 ut på balkongen, dag som natt, för att underlätta hostan, spytt slem, attack efter attack. Vid minsta ansträngning också, lätt å be en 3 åring gå snällt stilla bredvid en på tex stan. Not. Man känner sig hemsk.

Jag Ita Wille satt på café Oscar efter att ha promenerat dit då bilen tjorvade. Bar han sista biten så han skulle hinna andas ut lungt i famnen, hostattack innan vi var framme och sen fick stackarn en attack när han satt i lekhörnan på fiket också. Hörde att de var en attack påväg men klart han var less och inte kände för att "gå ut å ta luft" igen. Så när de kom upp ytterligare lite slem bestämde vi oss för att ge oss av.

Hoff hemskt. Samtidigt har jag läst att de är bra att "röra sig" osv men känns ju som barnplågeri hur man än gör.

Jaja nu är de bra iaf och kommer de snart igen måste jag ringa hälsocentralen för att rådfråga om han behöver starkare mediciner eller vad de är frågan om.

Är förresten därför vi ska på gruvtrollet idag, för när han blev sjuk hoppade vi över gruvtrollet så han har sagt sen dess "när jag blir frisk ska vi gå med moster på gruvtrollet". Lilla vännen❤️