Blodbads-dag



Vilken dag det var igår. William busade och låste ut kitte när han gick till garaget en sväng, när han kom tillbaka tänkte Wille låsa dörren. Han smällde igen dörren på sitt finger, droppade massa blod och han skrek.

Vi fattade inte först hur illa det var pga blod ivägen. Vi sköljde fingret, lindade in det för att stoppa blödningen och åkte till akuten.

Där röntgades fingret, skelettet hade som tur var klarat sig. Nageln var helt borta (tur i oturen annars hade dom fått rycka bort resten). Fingret är som platt på sidan så vi funderade sen om den hade blivit intryckt eller om en bit av fingret också lossnat.

När vi kom hem hittade kitte nageln med en bit av fingret på altanen, så där hade vi svaret. FY FAN VILKEN SMÄRTA!!!!

Får se om han överhuvudtaget får en ny nagel. Tur inte den delen just fyller någon direkt funktion så han slapp bli handikapp om tex större del av fingret hade lossnat.  

På lassa sa vi till Wille att jag och han inte kollar på fingret, onödigt att bli mer rädd kände vi. Kitte underhöll Wille så han kom på bättre tankar och inte skulle bli helt traumatiserad av lassa. Ja gud vilken show. 

Vi lämnade Novalie till mina föräldrar under tiden pga hon var rädd när Wille var så ledsen. När vi skulle hämta hem henne ramlade hon och slog huvudet i deras stenbord- jack i skallen som mamma fick tejpa😩




Kommentarer:

1 Anonym:

Åh nej så ont det måste ha gjort för stackaren 😢 men "så han slapp bli handikappad" är väl lite att ta i? Tror inte folk som saknar ett finger ser sig själv som handikappade

Svar: Självklart är det ett slags handikapp om man saknar en kroppsdel Tore Björklund, daaah
Sanna Karlsén

2 Anonym:

Tycker du ska ta och titta ett avsnitt vinnarskallar, där har folk förlorar betydligt större kroppsdelar och ser inte sig själv som handikappade. Tänker att det kanske kan bli en ögonöppnare för dig😊

Svar: Vare sig dom ser sig som det eller inte så är dom ju antagligen de😩
Sanna Karlsén

Kommentera här: