bloggtime

Eftersom att vi har flyttat så skulle vi få internet, telefonen och tv att fungera nu i dag, fredag, men för att telefonen och tv blev det samtidigt eller hur det var, men nånting med nån av dom, så går det inte att få internet i dag, utan nästa vecka.-
Sitter nu hos Sandra, hon kollar på andras piboxar och skicka roliga filer till mig :)

kenzaas.blogg.se är rolig att läsa, helst när hon har bilder inne så är det trevligt att kolla på dom, kläderna oftast haha :)

The Voice är på här :) 
Jag och Sandra har varit och ätit på Kupolen idag, jag följde på ett villkor att jag skulle få pengar av mamma och det fick jag, tack :)
Senare ska jag hem och träna på engelskan,och äta godis, den där stora glasskålen jag skrev om innan, den är nu fylld med godis, för er som inte läst det så skulle vi fylla den första natten i huset, men pappa var inte hemma då så vi har fyllt den nu :)

Jag var sugen sen igår när vi var på stan, på en mössa från Xit för 250:- en helvit med en liten lapp på. Sandra tyckte/er att de var för dyrt, kanske jag med, men jag vet inte, den var fin fast enkel men ändå.

I dag på Lindex så var mamma och ita där samtidigt som mej och Sandra. Jag ville att dom skulle följa och titta på mössan, men dom orkade inte. Ita kom med världens bästa ide, gissa vad? ;D
Jo, att jag skulle göra en själv på slöjden, haha tack ita, bra ide! :)

Första dagen på denna vecka

Flytten är i full gång. Pappa är i H.sand och är helt omedvetande om allt som handlar om flytten. Vi ska nämligen inte säga till han att vi flyttar över så mycket saker som vi gör :)
Haha, han har bra timning, sist när vi flyttade, hit till lägenheten, så var han också i H.snd och det var faffa och mama som gjorde mest, nu hjälper moffa till:)
Mamas kompis hjälpte till igår så, det går fint det här.

Värsta friheten att flytta till ett hus. Här överlever man, men man kan bli less på att det oftast är folk i alla rum.
Men nu jävlar.. :)
Haha, jag hade en ide att vi skulle fylla en ganska djup glasskål sen med godis när vi flyttat klart, dom hängde med på det, så jag har nåt att se fram emot XD

Senare ska jag vara med Sandra, dom skulle kolla film först.
Ehm, hennes morsa hade bett Sandra komma hem efter det, men jag vill ju vara här, och huset och så, jag orkar inte vara hos henne hela kvällen iaf...
Så vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag äta, köttbullar och kroketter :) hejs.

:)

I dag blev huset vårat och papa har dragit till H.sand, så mamma håller på att åka med kartonger till huset. Ita, jecca och Daniel krattar gården där, jag sitter här för Dennis sover :)

I morgon är det skola igen och hur känns det?
Sandra är i Kurra och myser, men hon är på intåg. (: trevligt, kanske man umgås senare i dag då? :)

Jag är hungrig och det är ju så att jag inte orkar lyfta på arslet och gå och hämta nånting.
Jag lyssnar på musik och för tillfället på, Fergie-big girls don't cry :)

I går dog moffas äldre bror, 67-8 år gammal. Han hette Sven och var en av dom två av hans bröder som är übertrevliga, och desutom var hans utseende väldigt likt moffas. Han och hans fru hade varit ute i skogen och plötsligt hade han bara fallit ihop, och när ambulansen kom så var han redan död. Så nu har mommo, moffa och uffe (moffas andra bror), åkt nånstans för att hämta Svens fru. Hon vill inte köra hit själv i sitt chocktillstånd.

Sven och moffa hade pratat, dagen före han dog, i telefon i drygt en halv timme för Sven hade så mycket att säga, sa moffa.
Jag tycker att det var himla bra att moffa fick prata med han innan...
Sen hade moffa också sagt, att Sven sagt förra veckan:
Det är ju nästan skämmigt hur bra man mår, inte en krämpa har man.