Sommaren kommer ju!

Goodafton. Lördag idag. Hmm. I dag har jag varit ute hela dagen lång. 20+ i skuggan, fy vad skönt, det behöver vi här uppe. För 1 vecka sen var det 0gradigt, det går fort i svängarna. :)

Jag, mamma ita har varit i Luleå. Mer om det skriver jag nästa gång och lägger upp bilder på det jag köpt! :D Det var svinkul, och stressigt där!!

Godnatt. <3

En gång för alla

Nu ska jag göra färdigt HK, en gång för alla. Mohahaha. I dag har jag varit så jävla trött i skolan, vet ej varför, ändå har jag sovit i typ 7 timmar i natt.

Skönt att det äntligen börjar närma sig Luleåfärden, 2 dagar kvar. nedräkningen kan börja. :) Nyss var det 6 veckor kvar. Tiden går fort när man har tråkigt. Pluggpluggplugg, varför ger alla lärare läxor, prov och allt vad det nu heter så här sista veckora? Kunde dom inte bara ge det dom veckor vi inte rörde ett finger i skolan istället.

Alla kan ju inte vara smarta.

Jag har infört en "nytttigvecka" har inte ens smakat på en kladdkaka. Nyttigveckan går sisådär, bryter den på torsdag. Haha. Ne, ät frukt människor. Det blir man stor och stark av.

143928-411

Sanna shoppar och ler.

Jag har egentligen inte tid med att skriva här, jag har pluggat nu och ska fortsätta med HK-uppgiften. Sug! Ska in på torsdag egentligen, men eftersom att jag, syster och mamma drar iväg till Luleå och shoppar hela dagen på torsdag så ska jag göra den här klar och lämna in den på onsdag. :) Hoppas vi får fint väder!


Jag måste göra en lista på vad jag ska köpa. Jag ska iaf köpa:
♥ JEANS (m.å.s.t.e.)
♥ Jeansshorts
♥ Väska
♥ Parfym
♥ Ballerinaskor
♥ Mjukglass så klart om det är fint väder. ;)
♥ Tunikor?
♥ Svarta/vita linnen
♥ BH-nnn
♥ Piercing smycken kanske

Nå mer, kom gärna med förslag!

Köpte solglasögon från LOTTAS för 99:-

143928-410