Ett lyckat påsklov

Hahaahaa, juste jag klippte föresten Jessicas hår i förrgår, tog en evighet, men kul var det! :D Haha, ingen direkt större skillnad, men jag toppade hennes hår och klippte etapper. (På mitt sätt)host*. Haha, hon blev nöjd iallafall. Erkänn lite gulligt att hon ville att jag skulle klippa och inte någon annan. Lite pinsamt om det hade gått åt helvette.

I dag ska jag och träna och sola. Jag måste verkligen ta tag i det här med träningen, jag hade en period, när jag fick kortet, då jag gick varannan dag, men inge mer, nu går jag mer sällan. Kortet stängs av i morgon och jag måste bli piggare igen på att träna för att mami ska "öppna" den igen. Om det är nåt jag älskar så är det att sola! Så himla skönt! Bara att jag blir så röd i ansiktet om jag har på dom speciella rören som lyser extra i ansiktet, det är lite booring.

Påsklov, mmm, jag älskar det med. Jag älskar att slippa läxorna, göra vad man vill, hur man vill, när man vill. Typ.

Föresten så var vi på "fest" hos Jecca i förrgår då jag klippte henne. Vi hade en tjejkväll för att hon har fyllt år. Vi började med att vara ute och knalla, askallt, sen klippte jag hennes hår, käkade godis, ostbågar, popcorn, maränger och glass, sen bastade vi och sen innan vi skulle sova så kollade vi en skräckfilm. Somnade nångång där vid 5.00. Jag och Jecca har en tendens att ligga och babbla när alla andra sover. Haha. :D
Det var en skitrolig dag, tack Jecca! :D

Skillnaden som man ser på bilderna är luggen, den har jag klippt upp lite, och sen etappern börjar ju där på sidan.
 
Före                      Efter

Slingor i håret

I dag ska vi fara till stugan. Pappa har slutat och kommer hem vilken sekund som helst, då ska vi äta pizza som han beställt. Sen kommer mamma hem och då åker vi med pappa och handla, bla. skivor så jag och ita kan göra en ny skiva till bilen, vi ska nämligen åka bil i 2 timmar.

Sen påsken ser ut ungefär så här: åka skoter, tolka med mina skidor efter den, pimlpa, grilla korv, vara ute, fyrhjuling, käka godis, m.m. :)

För ett tag sen gjorde jag ljusa slingor i håret, vilket inte syns så mkt. Jag har en bättre bild, men den är på pappas telefon, såden sätter jag in en annan gång. :)
143928-364