V. 37+6

Imorgon är vi i vecka 38, vilket betyder att ungen kan komma allt från nu till om senast 3 veckor😁


Kan inte beskriva HUR skönt det ska bli sen att slippa höra dumma kommentarer när den är ute. 

Idag "nu ser det verkligen ut som en flickmage, sådär från sidan ser man"

Jaha, det var gravidmyt nummer 1 då som du gått på och för det andra är jag rätt säker på att det varit samma kön där inne från dag ett, buuut tack för upplysningen. 

Under påsklovet ska Wille åka till stugan med min familj och vara där EN HEL VECKA (!!) aldrig varit utan han så länge ens, men han ska dit med dom iaf eftersom jag är beräknad till den 13e. 

Min yngsta lillebror svär som om han skulle få en fet summa pengar varje gång det hoppar en groda, så GISSA hur nojjig jag är att släppa dit Wille. Hemma svär wille kanske en svordom på 3 månader, om ens det. För vi IGNORERAR när det kommer en groda, alltså vi säger inte "VAD SA DU? SÅ FÅR MAN INTE SÄGA!!!!!!"

För då är det ju självfallet att det blir roligt att använda det som ett vapen när man är sur för man vet att det är "förbjudet", men som i dagsläget vet han inte att det är tabubelagt och då lägger han ingen tyngd heller på att säga sånt.

Problemet är att brorsan är BÄST på att säga (som idag) "WILLIAM SVOR" och straffar han med att han inte får vara inne i brorsans rum mer osv. Vilket är ju väldigt smart, dubbelmoral, förvirrade osv osv att visa så tydligt att William är en dum människa medan Dennis själv svär varannan sekund. ÄNDÅ har jag sagt tidigare HUR han ska bete sig OM det kommer en groda, men nej. Varför ska man lyssna. 

Försökte idag förklara det mer pedagiskt till brorsan, eftersom han ser det som att William måste LÄRA SIG att man inte får svära, medan jag tycker att han behöver inte veta hur fel det är och att det funkar för oss när vi gör på vårat sätt (är cirka bara i närheten av brorsan han gör det). Hoppas det gick in denna gång. Ber till Gud för det, amen🙏🏼

Kommer väl få hem en unge efter vecka 15 med personlighetsförändringar för han har blivit straffad hela veckan och vet inte ens vad han gjort för fel, alternativ så har han lärt sig att svära är en bra grej för att få folk (brorsan) sur/a. Ja huff..