V. 37+6

Imorgon är vi i vecka 38, vilket betyder att ungen kan komma allt från nu till om senast 3 veckor😁


Kan inte beskriva HUR skönt det ska bli sen att slippa höra dumma kommentarer när den är ute. 

Idag "nu ser det verkligen ut som en flickmage, sådär från sidan ser man"

Jaha, det var gravidmyt nummer 1 då som du gått på och för det andra är jag rätt säker på att det varit samma kön där inne från dag ett, buuut tack för upplysningen. 

Under påsklovet ska Wille åka till stugan med min familj och vara där EN HEL VECKA (!!) aldrig varit utan han så länge ens, men han ska dit med dom iaf eftersom jag är beräknad till den 13e. 

Min yngsta lillebror svär som om han skulle få en fet summa pengar varje gång det hoppar en groda, så GISSA hur nojjig jag är att släppa dit Wille. Hemma svär wille kanske en svordom på 3 månader, om ens det. För vi IGNORERAR när det kommer en groda, alltså vi säger inte "VAD SA DU? SÅ FÅR MAN INTE SÄGA!!!!!!"

För då är det ju självfallet att det blir roligt att använda det som ett vapen när man är sur för man vet att det är "förbjudet", men som i dagsläget vet han inte att det är tabubelagt och då lägger han ingen tyngd heller på att säga sånt.

Problemet är att brorsan är BÄST på att säga (som idag) "WILLIAM SVOR" och straffar han med att han inte får vara inne i brorsans rum mer osv. Vilket är ju väldigt smart, dubbelmoral, förvirrade osv osv att visa så tydligt att William är en dum människa medan Dennis själv svär varannan sekund. ÄNDÅ har jag sagt tidigare HUR han ska bete sig OM det kommer en groda, men nej. Varför ska man lyssna. 

Försökte idag förklara det mer pedagiskt till brorsan, eftersom han ser det som att William måste LÄRA SIG att man inte får svära, medan jag tycker att han behöver inte veta hur fel det är och att det funkar för oss när vi gör på vårat sätt (är cirka bara i närheten av brorsan han gör det). Hoppas det gick in denna gång. Ber till Gud för det, amen🙏🏼

Kommer väl få hem en unge efter vecka 15 med personlighetsförändringar för han har blivit straffad hela veckan och vet inte ens vad han gjort för fel, alternativ så har han lärt sig att svära är en bra grej för att få folk (brorsan) sur/a. Ja huff.. 
En namnlös rubrik

Ligger i sängen och har just tryckt i mig två kapslar järn(tabletter?!😂) "järnkapslar" låter väl mer korrekt kanske med tanke på att det är kapslar, öh okej. 


Får inte äta 2 timmar innan eller efter jag ska ta/har tagit dom. Ställde därför klockan på 6.00 förut för att hinna somna om och ändå kunna äta frulle när jag vaknar (vrålhungrig på mornarna ja), men har gått å blivit pensionär så somnar ju knappt om efter larmet.

Plus att jag kommit underfund med att det är pga kapslarna som jag börjar må smådåligt, så tog tips av min käre far att istället käka dom på kvällen när man ändå ska sova. 

Mycket smart, dock är jag inte i sova-stadiet än så väntar på att äckelkänslorna ska komma, trevligt va? Tur det är övergående. 

Nog om detta. Kitte sitter å spelar nånting, som han gör varje söndag och onsdag 20.00-23.00, brukar fördriva tiden med repriser, men under söndagar finns det inte så många osedda program för min del att se. Farmen 20-21 iallafall, dock var det ju sista avsnittet idag. 

Idag har jag och William varit hos mamma å pappa och ätit lunch, skulle ha ätit middag där igår men vi rensade avlopp i hela lägenheten ist, såå vi åt resterna idag, mycket gott! Kasslernånting och blåbärspaj till efterrätt😍👌

När vi skulle hem så föreslog mamma att Wille kunde följa med dom på 70 års kalas (eftersom jag själv inte orkade följa med å höra på min släkts ständiga tjat om att jag säkert har tvillingar i magen, för efter 3 ultraljud är ju chansen fet att dom missat en massproduktion av människor i mig. Typ inte, låt mig va tjock ifred hejdå osv), det retar ihjäl mig så kände att jag kunde spara det bra humöret jag hade istället😁

Efter kalasadet kom Wille hem med Ita, han hann inte ens klä av sig fören han sa att han ville följa med henne hem. Hjälpte inte att ha en mamma som kollade med hundögon och försökte med "men kan du inte va med mig?" Nix, så dom tog med sig pizza som vi beställde innan och drog dom 30 metrarna till Ita. Under tiden sov jag och Kitte som två små grisar här. 

Igår ville Wille också va och hälsa på (ja han brås bestämt på mig), han sa på morgonen "mamma, kan du köra mig till Fammo?" (Inlägget nedan) och i förrgår skulle han gå ensam till mommo och moffa, "mamma jag går nu, jag kommer sen." Så pussade han mig på kinden. Fick inte följa med heller "du kan följa nästa gång".

Skönt att det är ca 30 meter till dom också så behöver bara följa med ner och kolla så det är fritt från bilar innan jag springer över gräsmattan till dom (okej jag suger på avstånd men ett stenkast- om man är handbollsspelare) 😂 

Han börjar bli sååå stoooor som hälsar på själv!!!! 

❤️❤️

Ångesthörnan fortsätter

Kanske skulle ha det här som nå slags ångest-skriva-av-sig-blogg istället för att ens försöka få in nåt "normalt" inlägg, är ju bara då jag känner att jag behöver skriva av mig märker jag, haha.

Dagens ångest: BILBARNSTOL!!!

Wille har åkt iväg med sin fammo till Gällivare på kalas, Willes ena faster fyller år. Så dom lånade våran bakåtvända stol till sin bil, INTE KUL att "installera" (kommer inte på ordet?) sånna stolar i bilar, hur "lätta" dom än borde vara. Eller så är det min hjärna som inte går ihop med logiken i dom stolarna. 

Hur som helst, så ska man ju spänna remmarna som hänger ner från baksidan av bilbarnstolen i ögglorna/stängerna som är på (i detta fall) förarens stols baksida, men varken jag eller Willes fammo fick spännerna spända som dom ska vara, hur högt upp jag än försökte göra knutarna och hur mycket jag än drog i remmarna nära "klämmorna" som håller spännerna i det läget man drar dom till. TOTALT FUCKING OMÖJLIGT!!! 

SÅ nu är jag glad att dom inte krockat, hade blivit jobbigt att leva med att hans skador isåfall kanske hade blivit större än dom hade behövt bli pga hans mor inte var stark nog att få till spännerna som dom ska, tur är ju att bilens egna bälte också håller fast stolen över hans dyna plus hans axelremmar. (Som ni förstår så tröck ångesten på så var tvungen att lätta mitt samvete med att föreslå att byta plats på stolen på hemvägen till bakom passagerarsätet så man kan dra fram passagerarstolen så remmarna automatiskt blir spändare. Så känns bättre i min oroliga själ nu, hehe).

Är iallfall glad att det är en bakåtvänd han sitter i, för hade verkligen INTE kunnat leva med mig själv ifall varken jag eller någon annan krockar med han i en framåtvänd när man vet att riskerna då är 5 gånger högre att dö pga skallen på såhär små barn fortfarande är tungt i förhållande till kroppen. Så bakåt får han sitta 1-2 år till iallafall, tur man inte behöver flytta stolarna så ofta iaf.. Puuh.

Blir knäpp på äldre, okunniga, som envisas med "han ser så lång ut för att sitta så, hans ben blir böjda",(nämner inga namn, men äldre säger väl allt och deras "kan allt, vet bäst") OOOCH??? Sen när blev det farligare att sitta i skräddare/böjdare ben (med mjuka leder dessutom som barn har) än att få en bruten nacke vid en krock?! Tror jag måste överväga bruten nacke eller böjda ben en sekund till, brb! 

 
 
Måste verkligen sluta fota 98% av alla mina bilder med SNAPkameran, är när man sitter vid datorn man ser hur dålig kvalitén blir. Omfg.
 
Påtal om bilbarnstolar så sög den här stolen, då var jag också en av dom okunniga. Dock var han bakåt, men remmarna vid axlarna satt som skit. Var i den stolen han satt också när vi blev påkörda i förardörren vid porfyren engång. Efter krock ska man byta stol, det visste jag inte heller, men som tur är så ligger den stolen på tippen och blir uppäten av mögel nu, eller bränd och uppeldad borde den väl vara vid det här laget iofs. 
 
Förresten så är det här den första bilden ever jag snapade på Wille till Kitte och han svarade "söt" eller nå sånt, KUL att jag kommer ihåg att det var första bilden han såg (förutom fejjan pga gemensamma vänner osv då men iallafall). Mycket kolt. 

Adjö, trevlig helg åde! Kör försiktigt och vänd inte era barn förtidigt.