Noll med tålamod vare här

USCH vad jag känner mig deprimerad för tillfället. Ska på massa lägenhetsvisningar och det är ju bra, men vill flytta NUUU!! Finns faaan inge värre än att vänta på saker. Sen ska man tapetsera å massa skit också. PLUS att om jag skulle lämna skambud på en fulare lägenhet så ska både toa och kök renoveras (viktigt att dom två rummen är snygga) OCH DET KOMMER JU TA EN JÄVLA TID. Såååå, jag hoppas jag får tag i en något sånär fräsch lägga så man slipper börja med sånt å.

FÖR JAG BÖRJAR BLI JÄÄÄÄVLIGT frustrerad här!! 

Då slipper man sånna här Ilandsproblem, ja mitt liv suger dase idag åde. 

Det hände en grej

På tal om att vara svag för godis. Gissa en som fuskat idag med både en bit marängtårta och godis *räcker upp handen*. Tur jag bara är människa, emellanåt får man va oduglig, snart får jag ryssen dessutom. Hur sugen på choklad kommer jag inte vara då liksom? 
 
Fan vad jag fyller pappas garage med massa snygga möbler och diverse, kommer ha jordens jävla snyggaste lägenhet när jag flyttar å allt är klart. JORDENS(!!!) Tur jag har så bra smak åde. Mehehhe

 
 

sallaT abstinens

Imon ska jag beställa sallad från safari och hämta till jobbet under lunchen. Fan vad jag längtar. Älskar mat. Hehe. 

Det ger effekt det här med 5:2, gått ner typ 3, räknar dock inte med att kanske gå ner så mycket till men hur som helst så känns det bra in i själen att inte äta socker pasta å bröd i överflöd mer. Inte ätit pasta alls sen jag började. Får ju äta lite men baaa inte blivit av och vitt bröd hade jag inte ens velat ge min värsta fiende. Döskallemärkta grejer det där känns det som, haha. Men GOOODIS,  MMM lite för mycket av de på helgen dock å lätt hänt att de blir tvådagars. Meeen det funkar ju uppenbarligen ändå. Får skärpa mig med de. Nångång. Kanske. 

I helg har jag för övrigt introducerat mina pöjkar för varandra. Satfläsk vad nervös jag var innan, men det gick bra, hehe. Wille var såklart lite avvaktande men ändå nyfiken och ville ta kontakt emellanåt. Sköj sen när dom lär känna varandra, caaant waaaiiit!

Ja jag är något av en mästerfotograf jag.