Möhippa

Sitta joppet. Hungrig som en judas. Wille har haft hög feber i natt så han fick stanna hemma från dagis. Själv känner jag i halsen, men har varken tid eller råd att bli sjuk just nu. Näävaa.
I lördags hade vi möhippa för moster. Vi började med att möta henne vid kundtjänst på Coop när hon var för att (vad hon trodde) handla med mamma. Kundtjänst ropade hennes namn och där stod vi allihopa, sen skålade vi med champagne på Coop-parkeringen innan vi for till spis och åt brunch.. Efter de gick vi till hm där hon fick en budget på 200kr att hitta kvällens outfit mee och JÄVLAR vad snygg hon blev i sina kläder. Skinnkjol och en vit tshirt med fransar.. 

Kvällen avslutade vi med badtunna och sen krogen. Mycket lyckat!
aaamensovråå

Får mer eller mindre rådamp när Wille kommer i perioder då han måste skrika och komma upp ur sängen hundra gånger innan han ger sig.. 
3e dagen nu, så snart borde det (igen) sitta att det är vi som bestämmer. Finns inte så mycket mer att göra än att varje gång han kommer upp- gå till han (inte säga nånting)- lägga han ×30 vissa dagar. 

Så kan de vara med barn. Ibland vill man kasta över dom till grannarna. Tur dom är söta emellanåt så man orkar med sånna här stunder med. Tålamodet tryter ibland, men det går det med (;

Usch och fy

Idag är en mindre kul dag. Hemsk dag rättare sagt. Vill inte tänka mer än en sekund framåt. Inte tänka. Inte känna. Inte medan man är på jobbet iallafall. Det får vänta. Imon är jag ledig som tur är.