31 dec

Helt sjukt vad jag längtar till den 12e februari, då jobbar jag min sista dag på läääänge. Får nämligen graviditetsledigt efter den dagen! Kan säga som så att det inte är helt okomplicerat att vara assistent tider som dessa och när man mest bara sitter ner- på en hård soffa. Sitta rakt upp å ner ids man inte utan att ändra ställning, speciellt inte när man, som jag gör idag och imorgon, jobbar 14h. Så för tillfället halvligger jag, kommer få hacka mig upp härifrån med hugg i ryggen. Fml.


Efter jobbet blir det raka vägen till mamma å pappa där kitte, Wille, syrran, osv är. Blir en sen men efterlängtad middag😍 får se om Wille orkar vara vaken till 12slaget, blir KUL!!! Så trött så fattar inte varför jag ens lägger energi på ett onödigt inlägg. Adjö Vitt är lycka

HUR LYCKLG KAN MAN BLI??? 


Velat ha en ny vagn egentligen för jag vill ha en vit vagn och inte den svarta som vi haft till Wille. Vill poängtera att vagnar är DYRT, så jag tänkte att jag får leva med den vi har. Meeeen så trillade kronan ner att jag faktiskt kan köpa BARA en vit LIGGDEL till vagnen, måste ju inte va svart bara för att sittdelen är de plus att hela jävla vagnen inte behöver bytas ut (jag vet, pling liksom). 

Så gick med i vagn-grupper på fejjan och bland det första jag ser är en vit liggdel som PASSAR till våran vagn. VAD ÄR ODDSEN?? Såååå glad!! 


Kommer få ett brunt barn

En unges födelsevikt beror tydligen (kanske är självklart) bla på mammans kost. *host harkel* osv.. jag har en unge i magen som är gjord av choklad isåfall. Hoppas och ber till gud att det inte har sååÅåååÅå stor påverkan av vad som går genom min strupe. 


Ska till Gällivare på tisdag på Noreasamtal ang att jag vill snittas, känner mest att dom har nog inget alternativ än att ge mig snitt så brutalt överviktig som det här stackars barnet redan måste vara. Hehe. Allvarligt.

Lite prat om bilderna, eftersom det inte gick att sätta bildbeskrivning: Wille klappar och pussar på magen emellanåt, svårt när han inte riktigt har nå tidsbegrepp och bara ordet "imorgon" känns som en evighet i hans värld ibland. Så är dessutom april låååångt utom räckhåll x)


(Lovar mina harembrallor är skönare än dom är snygga😂)

Ooooch sist men inte minst, Kitte är så söt på den där bilden så man bara vill nypa han i kinderna 😍